palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a 2013-as budapesti vívó világbajnokság emblémájának tervezésére

A 2013-as budapesti vívó világbajnokság szervezőbizottsága (a továbbiakban Kiíró) pályázatot hirdet a vívó világbajnokság emblémájának tervezésére.

A pályázók köre

Pályázatot nyújthat be bármely természetes, jogi személy, gazdasági társaság, a személyes joga szerint jogképes szervezet vagy egyéni vállalkozó. A természetes személyek esetében feltétel a 18. életév betöltése.

Az emblémára vonatkozó elvárások

A emblémában a rendezvény neve mellett (Vívó Világbajnokság) a Budapest szónak és a 2013-as évszámnak is szerepelnie kell, illetve angol (World Fencing Championships) és francia (Championnats du monde d’escrime) verziót is kell belőle készíteni. Ezen kívül kisebb és nagyobb méretben, valamint monokróm változatban is használhatónak kell lennie.

Nevezési díj nincs.
Egy pályázó több (maximum 3 db) pályamunkával is nevezhet.
A pályázat egyfordulós.

A pályázat beadási határideje: 2012. november 5. reggel 8:00 óra

A pályázati anyagot e-mailben kell benyújtani a palyazat@promotheos.com címre, a levél tárgya „Vívó VB embléma pályázat”.
A pályázati anyag elvárt formátuma: embléma – pdf formátumban, amelyben az emblémák vektorosan, vagy min. 300 dpi felbontásban jpg, formátumban szerepelnek. pályázati jelentkezési lap – pdf formátumban.
Érvényes az a pályázat amely a határidőig a fenti címre megérkezik.

A pályázat elbírálása

Az előzetes szakmai zsűri által kiválasztott munkák kerülnek a Bírálóbizottság elé, akik három díjazottat választanak a beadott pályázatok közül. A Kiíró a díjazottakat e-mail-ben értesíti. A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a beadási határidő lejárta után egyes pályaműveket kiválasszon, és új határidő kitűzésével továbbgondolásra, módosításra, javításra kérje a pályázó(ka)t. A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy nem minden díjat ad ki vagy a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja.

Díjazás

A nyertes pályázó díjazása: 250.000,- Ft., amelynek kifizetésére a Kiíró a nyertes pályázóval szerződést köt.
A második díj egy Adidas magyar válogatott melegítő, a harmadik díj 2db belépőjegy a VB férfi kard döntőjére.

Eredményhirdetés

A pályázat végeredménye, a nyertessel való szerződéskötés után, a Magyar Vívó Szövetség (hunfencing.hu) honlapján lesz elérhető.

További információk

A pályázattal kapcsolatban kérdéseket a palyazat@promotheos.com e-mail címen lehet feltenni illetve ezen az oldalon lehet tájékozódni.