palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a bútor-, lakberendezési-, az IT és a zöld/körforgásos gazdaságban működő KKV-k innovációs projektjei és új üzleti modellek kidolgozására

A RE-CENTRE projekt három érintett ágazat (hagyományos bútor- és lakberendezési-, IT-ágazat, valamint zöld/körforgásos gazdaság) kkv-it támogatja innovációs projektek és új üzleti modellek kidolgozásában, hogy az együttműködés révén versenyképesebbé és rugalmasabbá váljanak.


A RE-CENTRE pályázat célja, hogy pénzügyileg támogassa a digitális és/vagy környezetbarát innovációkat és/vagy technológiákat tartalmazó új együttműködési modelleket létrehozó/elfogadó kis, ágazatközi partnerségeket.

A RE-CENTRE innovációs utalványok kaszkádfinanszírozási mechanizmusát vezeti be, hogy támogassa 20 olyan projekt megvalósítását, amelyek digitális és/vagy környezetbarát innovációkat/technológiákat tartalmaznak (52 000 EUR átalányösszeg/projekt formájában kifizetett támogatás).

Minden egyes pályázatot olyan konzorciumnak kell benyújtania, amely a 3 célzott ágazat közül legalább 2 különböző ágazatban tevékenykedő legalább 2 kkv-ból áll.

Letölthető dokumentum

pályázati útmutató

Pályázat weboldala: RE-CENTRE EUROCLUSTER

Benyújtási határidő: 2023. június 27. 17:00 óra (közép-európai idő szerint)