palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a hegymászó válogatottba való bekerülésre!

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség pályázatot hirdet a Magyar Hegymászó Válogatott (MNHV) 2023-24 évi tagságára. Pályázni egy 2023-as, nemzetközi mércével is színvonalas mászóprojekt tervével lehet.


A pályázat célja:

  • Sportszakmai keretet és pénzügyi támogatást biztosítani a magyar mászók számára a nemzetközi mércével mérten is színvonalas – saját – mászóterveik megvalósításához
  • Lehetőséget adni a tehetséges fiatal mászóknak a továbbfejlődésre – tapasztaltabb mászók mentorálásával
  • Az MNHV előző években megindult tevékenységének folytatása és bővítése
  • Az MNHV honlapján megfogalmazottaknak megfelelően a magyarországi mászóközösséget nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményekre ösztönözni

A részvételi feltételei:
A pályázaton az MHSSZ tagegyesületeinek 18 évüket betöltött tagjai – természetes személyek – vehetnek részt.

A pályázat célközönsége:
A tapasztaltabb korosztály mellett olyan lelkes és tehetséges fiatalok jelentkezését is várják, akik a későbbiekben szeretnének az MNHV keretein belül mászni. Az eredményes pályázók a 2023-as évben a válogatott tagjai lesznek. Velük a sporttörvénynek megfelelő szerződést köt az MHSSZ a tervezett feladat végrehajtására amelyben pontosan részletezve lesznek az együttműködés keretei.

Az MNHV korábbi műfaji kereteihez képest a pályázati lehetőségek körét a magashegyi alpin és nagyfalas mászásokon túl a magas szintű nemzetközi sportmászó és boulder projektekkel is kibővíti.

A teljes pályázati kiírást erre a linkre kattintva tudjátok letölteni, a pályázati adatlap pedig ide kattintva érhető el.

A jelentkezési határidő 2023. április 15.