palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a kozugyes.hu fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerének üzemeltetésére

A kozugyes.hu weboldal azért jött létre, hogy a kornak megfelelő informatikai hátteret biztosítson a magyarországi fogyasztóvédelmi panaszkezelésnek. A kozugyes.hu egy fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszer (későbbiekben FVAR), ahol a cégek, ügyfeleik és a fogyasztóvédelmi szervek egyszerre tudnak használni. A kozugyes.hu pályázatot hirdet a fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerének üzemeltetési jogára és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatás értékesítési jogára.

A kozugyes.hu

 • a cégek számára a magyar jogszabályokat automatikusan betartó, mégis könnyen használható ügyfélszolgálati rendszer, ami egyszerűen integrálható már meglevő weboldalukba
 • az ügyfelek számára egy központosított, szabványosított ügyfélszolgálat, ahol kényelmesen elérhetik a kívánt céget, illetve eljuttathatják hozzájuk ügyeiket
 • az üzemeltető fogyasztóvédelmi szervezet(ek) számára egy adminisztrációs rendszer, ahol áttekinthetően nyomon követhetik és kezelhetik az ügyeket.

A kozugyes.hu pályázatot hirdet a fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerének üzemeltetési jogára és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatás értékesítési jogára.

Pályázók köre: A pályázó jogi formájára megkötés nincs. A pályázó lehet cég, szervezet, magánszemély, stb. illetve ezek partnerségéből kialakult csoport.

A pályázónak legalább 3 éve, már 2011 előtt tevékenynek kellett lennie a magyar fogyasztóvédelem területén.

Előnyt jelent továbbá

 • ha civil szervezet a pályázó vagy a pályázó csoport egyik tagja
 • ha kiemelten közhasznú, közhasznú, nonprofit, vagy not-for-profit
 • ha minél több a fogyasztóvédelmi tevékenységgel eltöltött évet tudhat magáénak
 • ha minél sokrétűbb fogyasztóvédelmi tevékenységet végez.

A pályázati nyeremény

 • a kozugyes.hu fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerének két évre szóló üzemeltetési joga
 • a kozugyes.hu fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerének két évre szóló szolgáltatás értékesítési joga
 • a kozugyes.hu fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszer működésének technikai feltételeinek biztosítása
 • a kozugyes.hu fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerét megismertető tréning és a kellő későbbi szakmai támogatás
 • a kozugyes.hu fogyasztóvédelmi adminisztrációs rendszerének továbbfejlesztése illetve annak személyre szabása

Pályázati feltételek és vállalások

A pályázó vállalja, hogy a pályázat eredményhirdetésétől számított

 • 2 hónapon belül igénybe veszi a tréninget.
 • 3 hónapon belül írásos megbízást ad a FVAR továbbfejlesztésére és személyre szabására, azt a szolgáltatóval megegyezésben pontokba szedve specifikálva.
 • 6 hónapon belül elkezdi az üzemeltetést, lehetővé téve az eddigi látogatókörnek illetve szervezettagoknak a kozugyes.hu FVAR használatát. A pályázó az FVAR-t az ajánlott kapcsolattartási eszköznek minősíti vagy az FVAR legalábbis az azt megelőző rendszerrel/folyamattal egyenrangúan felajánlott kell legyen.

A pályázó továbbá vállalja, hogy

 • az üzemeltetést a pályázat eredményhirdetésétől számított 6 hónaptól a pályázat eredményhirdetésétől számított 2 évig (az üzemeltetési jog lejártáig) folyamatosan elvégzi.
 • amint egy-egy igényelt módosítás vagy hibajavítás megvalósításra kerül, azt egy héten belül leteszteli, az esetleges hibákat jelentve a szolgáltatónak.
 • a használat közben talált esetleges hibákat jelenti a szolgáltatónak.

A kozugyes.hu FVAR üzemeltetésének módja a már kialakított ügykezelési folyamaton alapul. Első lépése a beérkező ügyek moderálása, az ügy visszaküldése hiányzó adatok pótlására, vagy az ügy elfogadása. Ezt követi a szaktanácsadás igény szerint akár az ügyfelek, akár a cégek irányába. A folyamat része lehet továbbá a cég beazonosítása és értesítése, amennyiben erre szükség van. Az üzemeltetési feldolgozási válaszidő átlaga 2, maximuma 8 munkanapnál nem lehet több. Az ügykezelési folyamatra vonatkozó esetleges módosítási igényeket, a személyre szabásnál lehet kérelmezni.

Pályázat leadása, határideje, és a kiértékelés

A pályázatokat admin@kozugyes.hu címre várjuk. A pályázat leadásához elég egy kitöltött pályázati adatlap. A pályázati adatlap a kozugyes.hu címoldaláról tölthető le.

A leadási határidő:2014. február 15.-e, éjfél.

A beérkező pályázatokról 3 napon belül visszajelzés érkezik. Ha a leadott pályázat kérdéseket vet fel, azokat a visszajelzésben vagy a kiértékelés folyamán elküldjük a kapcsolattartó személynek.

A pályázatok kiértékelésének határideje: 2014. március 20. Az eredmény nyilvánosságra kerül a kozugyes.hu címoldalán. A közzétételről a pályázók elektronikus úton kapnak értesítést.