palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a MANK arculatának újratervezésére

A MANK a magyar alkotóművészet szolgáltatója, részfinanszírozója, amelynek célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon színvonalas alkotások létrehozásához a kortárs magyar művészet területén, ideértve az egyes művészeti ágakhoz kapcsolódó elméleti és kritikai alkotótevékenységet is, tovább segítse a magyar művészeti alkotások belföldi és nemzetközi megismertetését, terjesztését és értékesítését az alapító vagyon működtetésével.

A pályázati anyagok meghosszabbított leadási határideje: 2013. február 27. 14 óráig!!!!

A feladat magában foglalja az új logó, ehhez kapcsolódóan a kisarculati elemek (névjegy, levélpapír, boríték), valamint a MANK honlapjára kerülő fejléc megtervezését. A logóban a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. név szerepeljen, az alkotó elképzelésének megfelelően részben vagy egészben rövidítve. Az elbírálás főbb szempontjai a színvonalas grafikai megjelenés, a Társaság nevének kreatív rövidítése, valamint az innovatív grafikai megoldások. A logó két változatára külön-külön készítendő egy színes, egy fekete alapon fehér és egy fehér alapon fekete tervvariáció.

A jelenlegi arculat és weboldal megtekinthetők: http://www.alkotomuveszet.hu/

A pályázathoz kérik csatolni a pályázó szakmai önéletrajzát és legjobbnak ítélt, korábbi grafikai munkáit (maximum három darab). A pályázati anyagot és a látványterveket (jpg, pdf vagy png formátumban) az info@alkotomuveszet.hu e-mail címre kérik elküldeni.

A pályázati anyagok meghosszabbított leadási határideje: 2013. február 27.

A határidőre benyújtott pályázatokat szakmai bizottság értékeli, az eredményről a pályázat kiírója értesíti a pályázókat.  A legjobb pályázó díjazásban részesül legkésőbb 2013. február 18-ig.

Pályázati díj: bruttó 300.000.- Ft

A versenyre csak saját művek nyújthatók be. A pályamű leadásával a résztvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet. A nyertes pályázó munkáit a felhasználáshoz a későbbiekben vektoros formátumban is szükséges elkészíteni. A nyertes pályázóval a MANK felhasználási szerződést köt a kiválasztott pályamű felhasználására vonatkozóan. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a kívánt mennyiséget a pályázat kiírója fenn tartja a jogot a pályázati határidők meghosszabbítására.

A pályázattal kapcsolatos további információk:
Pártos Zita   
ügyfélkapcsolati és értékesítési igazgató helyettes
Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.
Telefon: 06/26/501-060, 06/26/501-067
Fax: 06/26/501-069

E-mail: zita.partos@alkotomuveszet.hu
web:    www.alkotomuveszet.hu