palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Munkácsy Mihály Művelődési Ház új arculatának megtervezésére

Pályázat a Munkácsy Mihály Művelődési Ház új arculatának megtervezésére.

Megbízó:

 

Munkácsy Mihály Művelődési Ház

 

Egy közintézményről van szó. Szép, korszerű és nagy épület, számos modern technológiával felszerelve. Nívós a tárgyi környezetünk, mely egyben az arculatunk nagy részét is adja. Elmúltak az idők, hogy kinyitjuk az ajtót, és automatikusan bejönnek az emberek a programjainkra. Immáron 6 éve működünk az új épületünkben, amikor elkezdtük használni a jelenlegi logónkat, illetve arculatunkat.

Összességében, ahány megjelenési felület, annyiféle „design” jellemez minket jelenleg. Szűkös humán erőforrásaink miatt nem áll módunkban külön a grafikával foglalkozó státuszt fenntartani, így alakult ki a jelen helyzet, melyen nagyon szeretnénk változtatni.

 

Feladat:

Egy olyan megújult arculatra van szükségünk, ami kifejezi a nyitottságunkat, modernitásunkat, és a közösség felé irányuló integráló munkánkat. Intézményünk fő célkitűzése nem a szórakoztatás, hanem a közösségteremtés, és az értékközvetítés, mindezt egyedien és karakteresen, megkülönböztetve minket kultúrával foglalkozó egyéb vállalkozásoktól. 

Egyik fontos része a motivációnknak, hogy legyen egységes megjelenésünk, bármilyen reklámfelületről is beszélünk. Legyünk jól beazonosíthatóak. Másik lényeges elem, hogy legyen használható több féle eszközön (web, print – és ennek sok fajta verziója).

Jelenlegi arculati elemeinkből ha esetleg valami megmarad (pl valamelyik szín) nem bánjuk, de nem kell ragaszkodni hozzá.

Ez a pályázat az első lépcsője a teljes megújulásunknak. További területei a web, valamint kiadványok, és plakátsablonok készítése lesznek vagy új pályázatok keretein belül, vagy ennek a kiírásnak a győztesével tovább együttműködve.

Az alábbi területekre, eszközökre várunk kreatív anyagot:

  • logó
  • névjegy
  • meghívó (általánosan sablon jelleggel)
  • levélpapír

Hogy takarékoskodjunk az időtökkel és az energiátokkal, első körben a logó kidolgozását várnánk 10 nap alatt. Ezt követően a kiválasztott munkák elkészítőit kérnénk fel a folytatásra, ennek a pályázatnak a keretein belül maradva.

További információ: http://kreanod.hu/palyazatok/a-munkacsy-mihaly-muvelodesi-haz-uj-arculatanak-megtervezese

Általános feltételek: 

A pályázat a kreanod.hu rendszerén keresztül fut, így pályamunkákat csak az ott regisztrált résztvevőktől és csak a pályázatra feltöltött formában tudunk elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2013. november 14.