palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Soltis Lajos Színház celldömölki Kamaraszínház épületére szánt egyedi festés megtervezésére

A celldömölki Soltis Lajos Színház pályázatot hirdet a volt városi mozi, jelenleg a színház által használt Kamaraszínház épület külső festésének megtervezésére. A színház 8 éve használja az épületet, melynek belsejét otthonosan kialakította, a külseje viszont az omladozó, lassan életveszélyessé váló vakolat miatt nem méltó sem a városhoz, sem a környezethez, sem az épületben dolgozó társulathoz.

Rólunk: A Soltis Lajos Színház alternatív, amatőr, független, repertoárral, állandó játszóhellyel, társulattal rendelkező, színistúdiót működtető, Celldömölkön kívül a megyében és a régióban tájoló színház, mely Erdély szórvány területein, Felvidéken és Vajdaságban is állandó turnékkal terjeszti a magyar kultúrát. Évi 150 körüli előadásunk mintegy 20000 főnyi közönséghez jut el. Meséket, ifjúsági és felnőtt előadásokat tartunk repertoárunkon.

Elképzeléseink: Az épület szeretnénk, ha tükrözné azt az elszántságot, dinamizmust, szenvedélyt, játékosságot, vidámságot, ami minket inspirál és ösztönöz. Színeket szeretnénk, harmóniát és eleganciát. Szeretnénk megbontani az épület struktúrájából fakadó szögeket, vonalakat és a festés által valami új szerkezetet létrehozni. Szeretnénk, ha a Kamaraszínházunk a mi és a város büszkesége lehetne.

Ki pályázhat?
Mindenki, aki fantáziát lát egy színház külső megjelenésének megtervezésében, mindenki, aki szeretné, hogy elképzelése megvalósuljon, mindenki, akinek ilyen jellegű ambíciói vannak.

Elbírálás:
A társulat tagjai, demokratikus úton fogják megszavazni, hogy melyik pályamű tetszik nekik a legjobban és melyik kerüljön az épület falára.
A nyertes pályamű elkészítőjének tervei megvalósulnak az épületen, továbbá széleskörű publicitást és „Világhős” támogatói kártyát biztosítunk a számra.

A tervezéshez szükséges fotók itt érhetők el:  www.soltisszinhaz.hu/pages/album.php?id=69
További fotókat tudunk biztosítani igény szerint.

Az épület google-n keresztül körbejárható: https://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl

A pályázatok beérkezési határideje: 2013. június 10. 

A pályázatokat elektronikus úton a következő címre várjuk: b.peter.pal.soltis@gmail.com

A pályázatokat postai úton a következő címre várjuk: Soltis Lajos Színház Művelődési Egyesület, 9500 Celldömölk Pf.: 183

Bővebb információ rólunk: www.soltisszinhaz.hu www.facebook.com/soltisszinhaz

Bővebb információ a pályázatról: 06-20/422-17-37, 06-20/36-20-356 b.peter.pal.soltis@gmail.com, nagy.zsuzsi.soltis@gmail.com

Forrás: http://www.soltisszinhaz.hu/