palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat animációs reklámfilm elkészítésére

Pályázat a 2012 nyarán nyitó Granada Spanyol Nyelviskola animációs reklámfilmjének elkészítésére megadott script alapján.

A pályázat kiírója és lebonyolítója:
Granada Spanyol Nyelviskola
Budapest, Hattyú utca 16.

A pályázat tárgya: A 2012 nyarán nyitó Granada Spanyol Nyelviskola animációs reklámfilmjének elkészítése megadott script alapján.

A pályázat célja: A Granada Nyelviskola keretein belül egy olyan spanyol specifikus nyelvstúdiót szeretnénk létrehozni, ahol a spanyoltanulás mellett a közösségi programokra, közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Szeretnénk spanyol tanfolyamaink reklámmegjelenéseit (azon belül is az animációs reklámspotokat) a humorra alapozni.

Pályázatunk célja, hogy megismerjük a fiatal, szárnyukat bontogató tehetségeket, és a számunkra legmegfelelőbb pályázónak a továbbiakban folyamatos megbízást nyújtsunk, a jövőben együtt dolgozzunk, valamint a Granada Nyelviskola reklámfilmjeként készült spot-ot a pályázó referenciaként felhasználhassa, és ezáltal a fiatal szakembert minél szélesebb körben megismerjék.

A nagyközönséghez saját csatornánkon (Spanyol Portál – 7 éve működő tartalomszolgáltató portál, havi 5- 6 ezer látogatással, 3.700 fő feliratkozott hírlevél taggal) valamint facebook oldalunk is hozzá fog járulni illetve egyéb sajtómegjelenések a nyitást követően.

Olyan pályázati munkákat várunk, melyek a következő elképzeléseknek megfelelnek:

 • spanyolos hangulatú (nem csak piros-sárga, bika koncepció!)
 • kreatív
 • 20-40 éves korosztálynak szórakoztató

A pályázat jellege: A pályázat ötletpályázat, amin bárki részt vehet, a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

A pályázat lebonyolítása: CD-n nyújtandó be (akár postai úton is)

A pályázaton való résztvétel feltételei: A pályázat résztvevője – a pályázó – minden jelenlegi és volt grafikus, animációkészítő személy lehet, aki azzal, hogy a pályázatát benyújtotta, a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezően elfogadta.

Regisztrálni a palyazat@granadanyelviskola.hu e-mail címen lehet. Szükséges adatok (név, e-mail cím, postacím, telefonszám, iskola, végzés éve)

A pályázatból való kizárás

A Bíráló Bizottság a pályázatból a pályázót kizárja, ha:

 • a beadási határidő után nyújtotta be a pályamunkát,
 • a pályázati dokumentációban meghatározott kötelező tartalmi követelményeket nem teljesíti a pályamunka,
 • a pályamunka a titkosságot sérti,
 • a formai és tartalmi követelményeket nem teljesíti, illetve hiányos a pályamű

 A pályázat lebonyolításának ütemezése

A pályázó a regisztrációt követően megkapja a Pályázati Dokumentációt- forgatókönyv, háttérinformációk illetve egy regisztrációs számot, melyet a jeligével ellátott borítékban csatol a pályázathoz.

 • Pályázat meghirdetésének időpontja: 2012. május 10.
 • Pályaművek leadásának határideje: 2012. június 3.
 • Pályázat eredményének kihirdetése, a díj átadása: 2012. június 10.

A Kiíró fenntartja jogát a fenti időpontok módosítására.

Pályázati dokumentáció: A pályázaton való részvétel regisztrációhoz kötött. A Pályázati Dokumentációt – a regisztrációt követően –e-mailben küldjük a pályázónak.

Pályaművek benyújtása

A pályaműveket CD-n, postai úton, ajánlottan, tértivevényesen az alábbi postacímre várjuk:

Jahromi-Józsa Berta
1068 Budapest, Benczúr utca 37.

A pályaművek elküldésének határideje: 2012. június 3.

A később elküldött pályaműveket a Bíráló Bizottság a pályázatból kizárja.

A PÁLYAMŰVEK DÍJAZÁSA

Első helyezett díja:

 • spanyol nyelvtanfolyam – 100.000 Ft értékben
 • 15 db Amigo- alternatív spanyol tananyagok cd – 45.000 Ft értékben
 • partnerként minden megjelenésnél feltüntetjük- értéke: felbecsülhetetlen

Az első helyezett pályaműve fog szerepelni a nyelviskola nyitókampányában.

A pályázat kiírója különdíjat is meghirdet. Facebook közösségi oldalunkon szavazásra bocsájtjuk a pályaműveket. Amelyik pályaműre a legtöbb szavazat érkezik, az különdíjazásban részesül.

Különdíjas díja:

• Spanyol nyelvtanfolyam 50.000 Ft értékben

A pályázat kiírója eredménytelennek minősíti a pályázati eljárást, ha egyetlen pályaművet sem talál díjazásra alkalmasnak.

A pályázat eredményhirdetése: A pályázat kiírója 2012. június 10-ig a pályázat eredményét kihirdeti, és a pályázati díjata pályázónak az eredményhirdetést követő napon átadja.

A díjazásban részesült pályamunkák szerzőit a közölt elérhetőségeken a Kiíró az eredményhirdetés idejéről és helyéről e-mailben vagy telefonon értesíti.

A pályázat eredményhirdetése nyilvános.

A pályázat eredményét a Kiíró a www.granadanyelviskola.hu/palyazat honlapon, illetve a Granada Nyelviskola hivatalos Facebook oldalán, valamint a Spanyol Portálon (www.spanyolportal.hu) és annak Facebook oldalán is közzéteszi.

A Kiíró, a beérkezett pályamunkákat nyilvánosan – később meghatározott helyen és időpontban –bemutathatja.

A pályaművek és a pályázati eredmények felhasználása

A beadott pályamunkák tulajdonjoga a pályázót illeti, de a Kiíró a közlés és a szabad felhasználás jogát minden pályamű esetében – a szerző feltüntetése mellett – korlátozás és ellenszolgáltatás nélkül fenntartja.

A nyertes pályaművet a pályázat kiírója harmadik félnek tovább nem adhatja, ellenben saját reklámkampányában és csatornáin térítésmentesen felhasználhatja.

A PÁLYAMŰVEK BENYÚJTANDÓ MUNKARÉSZEI, FORMAI KÖVETELMÉNYEK

Formai követelmények:

 • CD-n, AVI formátumban
 • jeligével, borítékban az adatok- Ezeken a munkarészeken a pályázó kilétére utaló feliratokat, egyéb azonosításra alkalmas jeleket elhelyezni nem szabad. Pályázó személyes adatait a regisztrációkor elküldött Pályázati Dokumentációban található adatlap kitöltésével, annak lezárt borítékba történő behelyezésével a pályaműhöz mellékelve adja meg, kívül a jelige feltüntetésével.

Benyújtandó pályamű tartalmi követelményei:

 • az átadásra került script betartása

Ha a beadott pályaterv a szerzői szabadalmi oltalom vagy szabadalmi bejelentés alatt álló design megoldását tartalmaz, úgy erről – a megnevezés nélkül – külön kell a szerzőnek nyilatkoznia.

Bírálati szempontok:

 • Pályázati kiírás követelményeinek legteljesebb megfelelése
 • Tükrözze a spanyol hangulatot
 • esztétikai szempontok
 • humor
 • Kreatív megoldásokra, egyediségre való törekvés
 • előny: andalúz motívumok használata (mivel Granada, ahonnan az iskola a nevét kapta, egy dél-spanyolországi város)

MEGJEGYZÉS

Kiíró a beérkezett pályaműveket kizárólag CD-n fogadja. Határidő a postai bélyegző. Azok felhasználási jogát nem kívánja megváltani, de a közlés jogát minden pályamű esetében – a szerző feltüntetése mellett – korlátozás és ellenszolgáltatás nélkül fenntartja.

Regisztrációkat a palyazat@granadanyelviskola.hu e-mail címre várjuk. Szükséges adatok (név, e-mail cím, postacím, telefonszám, iskola, végzés éve)