palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az Akkreditált Technológiai Inkubátor (ATI) cím elnyerésére

A Nemzeti Innovációs Hivatal, mint akkreditációs szervezet, pályázatot hirdet az „Akkreditált Technológiai Inkubátor” (ATI) cím elnyerésére (kódszám: ATI-2013).

A pályázat célja a nemzetközi piacokon versenyképes, magyar vagy akár a környező országokban elért K+F eredményekre alapuló start – up vállalkozások felépítését, az azokban végzett K+F projektek sikeres befejezését segítő, és tőkebefektetést is vállaló technológiai inkubátorok kiválasztása, akkreditálása.

Az akkreditált inkubátor jogosult a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap Technológiai start-up ökoszisztéma építés tárgyú pályázat (Start-up_13) I. alprogramjában való részvételre, mely pályázat elérhető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján: http://www.nfu.hu/doc/4146

A technológiai start-up ökoszisztéma alprogramjairól és a jelen akkreditációs felhívás kapcsolódásáról rövid összefoglalót az alábbi két ábra ad.

Az Akkreditált Technológiai Inkubátor cím odaítélésekor az inkubátorok nem részesülnek közvetlen pénzügyi támogatásban.

A pályázatok benyújtása 2013. július 1-től 2013. szeptember 15-ig lehetséges.

Amennyiben az akkreditációs pályázati felhívással kapcsolatban kérdése merülne fel, a következő e-mail címen várjuk megkeresését: inkubator@nih.gov.hu.

Bővebb információ: Gyakran ismételt kérdések

Link: http://www.nih.gov.hu/innovacios/akkreditalt-technologiai-inkubator/palyazati-felhivas