palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az ArchiKids Budapest_VárosÁlmodók programsorozat keretében foglalkozások megvalósítására

A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) pályázatot hirdet foglalkozások megvalósítására a 2020. április 25-én második alkalommal megrendezendő ArchiKids Budapest_VárosÁlmodók programsorozat keretében.

Jelentkezés foglalkozás megvalósítására

A gyermekek bevonása az épített környezet megtervezésébe nem újszerű folyamat, ám hazánkban továbbra sincs egy olyan, több intézményt átfogó kezdeményezés, mely kifejezetten az új generációt kívánná megismertetni a várossal, városhasználattal, a terek és az épített környezetünk rájuk gyakorolt hatásával.

Az ArchiKids Budapest_VárosÁlmodók programsorozatunkkal szeretnénk meghonosítani a közel 20 éves tapasztalattal rendelkező londoni Open City által évről-évre nagy sikerrel megrendezett ArchiKids, a várossal és az épített környezettel foglalkozó családi fesztivált.

Immáron második éve, 2020. április 25-én újra megrendezzük a budapesti ArchiKids_VárosÁlmodók programot. Idén több helyszínnel, eseménnyel, partnerrel és foglalkozással szeretnénk bővíteni a rendezvényt.
Várjuk azon szervezetek és stúdiók jelentkezését, akik szívesen megvalósítanának egy, vagy több foglalkozást a program keretében.

Tervezett foglalkozások:
Installáció építés, makettezés, „Nyitott Stúdió” látogatás, vezetett specifikus városi séták, kreatív kép/videó alkotás, interaktív városi játék és társasjáték, térképes kutatópálya, LEGO modellezés, VR, valamint bármilyen új kezdeményezésekre nyitottak vagyunk.

Kiket várunk?

Építészeket (és építész irodák), urbanistákat, művészeket, designereket, vizuális nevelőtanárokat, múzeumpedagógusokat, drámapedagógusokat, építészeti-, oktatási-, művészeti- és kulturális intézményeket, stb.

A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk 2020. március 09. 18:00 óráig!

Jelentkezés – Felhívás

A programmal kapcsolatos újdonságokat a VárosÁlmodók 2020 Facebook eseményén tesszük majd közzé: https://www.facebook.com/events/180848059690504

E-mail: varosalmodok@kek.org.hu