palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az Egyesült Királyságban egyetemi tanulmányokat folytató magyar hallgatók hazai nyári gyakorlatának támogatására

A pályázat célja, hogy hazai vállalkozások nyári gyakorlat lehetőségét biztosítsák az Egyesült Királyság egyetemein tanuló magyar állampolgárságú tehetséges diákok számára, akik az adott cégnél végzett kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységbe kapcsolódhatnak be. A diákok itthoni környezetben is alkalmazhatják az egyetemen szerzett elméleti tudást, megismerhetik egy hazai vállalat működését és ötleteikkel hozzájárulhatnak annak sikeréhez. Ezen kívül megismerkedhetnek a hazai munkaerőpiac által kínált tágabb lehetőségekkel is.

A támogatás keretösszege: 25 millió forint

A pályázók köre: Pályázhatnak Magyarországon székhellyel, telephellyel, fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei, amelyek rendelkeznek legalább 2 lezárt üzleti évvel és nem tartoznak az EVA vagy a KATA hatálya alá.

A felhívás keretében konzorciumi formában pályázni nincs lehetőség.

Támogatható célkitűzések, tevékenységek: Kutatás-fejlesztéshez szükséges emberi erőforrás biztosítása, kutató-fejlesztői utánpótlás és képzés, tehetséggondozás. Az Egyesült Királyságban tanuló magyar állampolgárságú BSc, MSc (beleértve az osztatlan) képzésben tanuló hallgató vagy PhD hallgató magyarországi nyári gyakorlat keretében történő foglalkoztatása. A támogatási szerződés megkötésekor a hallgatói jogviszonyt igazolni kell.

Az igényelhető támogatás mértéke: Pályázónként maximum 1,3 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető, 3 hónapnál rövidebb idejű foglalkoztatás esetén ezt az összeget arányosan csökkenteni kell. A pályázat keretében kizárólag a hallgató nyári gyakorlat idejére szóló megbízási díját és járulékait vagy munkabérét és járulékait lehet elszámolni.

Letölthető dokumentumok

Pályázati felhívás (UK_GYAK_17)
Pályázati útmutató (UK_GYAK_17)
Nyilatkozat létesítő okirat 3 éven belüli benyújtásáról
Nyilatkozat aláírás minta 3 éven belüli benyújtásáról

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. 06. 01.

A projekt futamideje: A projekt futamideje maximum 3 hónap (azaz a nyári gyakorlat időtartama 1-3 hónap) a 2017. június 15. és szeptember 30. közötti időszakban. A projekt fizikai befejezésének meg kell történnie a kezdő időpontot követő 3 hónapon belül, de legkésőbb 2017. szeptember 30-ig.

NYÁRI GYAKORLATOT KÍNÁLÓ CÉGEK
Az alábbi cégek ajánlanak gyakornoki lehetőséget a diákok számára. Amennyiben érdeklődik valamelyik cég gyakornoki ajánlata iránt, kérjük vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a céggel.
Tovább a nyári gyakorlatot kínáló cégek adataihoz

Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
nkfialap@nkfih.gov.hu
Telefon: +36 (1) 795 9500

Ügyfélfogadási idő:
H-CS 09:00-16:00
P 09:00-12:00

A pályázati kiírás elérhetősége: Pályázat az Egyesült Királyságban egyetemi tanulmányokat folytató magyar hallgatók hazai nyári gyakorlatának támogatására