palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nb.IoT ötlet és prototípus pályázat

Foglalkoztatnak az okos mezőgazdaság vagy közlekedés kihívásai? Vannak ötleteid, hogyan lehetne gazdaságosabb, kompaktabb és hatékonyabb eszközöket csinálni? Forradalmasítanád a logisztikát? A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest pályázatot hirdet NB IoT témában és lehetőséget ad arra, hogy jelentkezz ötleteddel vagy prototípusoddal. Versenyezz az értékes díjakért, sőt, akár a megvalósításig is eljuthatsz.

A Telekom olyan úttörő megoldásokat keres az egész országban, amelyek piaci potenciállal rendelkeznek és hosszú távon is sikeresek lehetnek.
A pályázatra konkrét, megvalósítható koncepciókat vagy prototípusokat várunk, melyek szenzorok kreatív felhasználásán alapulnak vagy működési hatékonyságban, fogyasztásban, illetve kompakt tervezésben versenyképesek. Most csak annyit kell tenned, hogy elküldöd a pályázatodat. Ötletelj, gyűjts magad köré társakat, és ne maradj le a lehetőségről!

Kategóriák:

 1. Ötletek
 2. Prototípus

A legjobb megoldást szállítók számára bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a Magyar Telekom, a Kitchen Budapest, valamint az NB IoT szakértői előtt, hogy kiválasszuk azokat, amelyeket a későbbiekben megvalósítunk. Az együttműködés során megnyílhatnak a kapuk az európai piac felé is a Telekom partnerprogramján keresztül.

Pályázók köre: Minden kreatív mérnök, fejlesztő, tervező és üzleti érdeklődésű pályázó és csapat munkáját várjuk. Egyaránt érdekesek a szakmában járatlan, jártas pályázók vagy vállalkozások projektötletei is.

Jelentkezési határidő: 2017. június 5.

Díjazás

ÖTLET

 • I. helyezett ― 200e Ft
 • II. helyezett ― 100e Ft

PROTOTÍPUS

 • I. helyezett ― 500e Ft
 • II. helyezett ― 200e Ft

Különdíjak

 • 50e Ft minden különdíj (A különdíjak kiosztása opcionális, a pályaművek értékelésekor a zsűri dönti el, odaítéli-e bármely jelentkezőnek.)
  • Alacsony fogyasztás (közelítő számításokkal alátámasztandó)
  • Hatékony szenzor network és info-továbbítás (pl. önálló hálózatban működő szenzorok, mesh network stb.)
  • Kreatív szenzor-használat (a tervet mellékeld a jelentkezéshez)
  • Legjobb üzleti modell (a tervet mellékeld a jelentkezéshez)

Információ: Ha kérdésed van a pályázással kapcsolatban, kérünk, fordulj hozzánk: hello@kitchenbudapest.hu

Nb.IoT ötlet és prototípus pályázat