palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az OMME új logójának és szlogenjének megtervezésére

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület pályázatot hirdet az OMME új logójának és szlogenjének megtervezésére.

A pályázat célja: Az OMME logójának és szlogenjének megalkotása, amely részét képezheti a magyar méz és egyéb méhészeti termékek átgondolt, hosszú távú marketing eszközrendszerének. A logó formai megjelenése (embléma) önmagában és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület felirattal együtt is használható (felismerhető, megkülönböztethető) legyen.

A pályázat témája: A méhek, a méz és a természet középpontba állítása, amely megjelenik az OMME új logóján. A logó megtestesíti a Magyarországon egyedülálló méhészeti szakma dicsőséges múltját, a magyar méz kiváló minőségét és a méhek szorgos munkáját.

A pályázaton nyertes logót az OMME a továbbiakban szabadon felhasználhatja bármely általa gyártott vagy forgalmazott termékére díj fizetése nélkül.

A logó és a szlogen megjelenésének hatóköre: Minden kreatív anyagon való használat. Például az OMME weboldala, újságja, kiadványai, promóciós anyagai, sajtóhirdetések, kültéri plakátok, rendezvényeken való használat, ajándéktárgyak stb.

A pályázat leadásának határideje 2019. január 14. 12.00 óra.

A nyertes pályázó nevét az OMME közzéteszi, ismerteti a magyar méhészekkel, hazai és nemzetközi rendezvényeken ismertséget biztosít, amely a későbbiekben kiváló referenciaként szolgálhat.

Pályázat az OMME új logójának és szlogenjének megtervezésére