palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az országos nézettségű televízió műsorok feliratozásának támogatására-FOG-FI-09

szmm pályázatokAz ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (ESZA Nonprofit Kft.) a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából, a szociális és munkaügyi miniszter 7/2009. (III. 18.) SZMM rendelete alapján pályázatot hirdet az országos nézettségű televízió műsorok feliratozásának támogatására.

A pályázat célja a Magyarországon élő és tartózkodó siket és nagyothalló személyek közszolgáltatásokhoz, közérdekű információkhoz, a művelődéshez és kultúrához való egyenlő esélyű hozzáférésének biztosítása.
A program közvetlen célja az országos nézettségű televíziós műsorok siketek és nagyothallók számára történő feliratozásának támogatása.

A pályázat kódja: FOG-FI-09

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 24 000 000 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2009. szeptember 17. 24 óra

Pályázók köre: Pályázatot nyújthatnak be azon magyar nyelvű, országos vételkörzetű műsorszolgáltatási jogosultsággal rendelkező közszolgálati vagy kereskedelmi televíziós műsorszolgáltatók, amelyek a pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben, továbbiakban: EPER) regisztráltak a Pályázati Útmutató 5. pontja szerint.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

FOG-FI-09 letölthető dokumentumok:

pályázati felhívás

pályázati útmutató

műsorstruktúra (1.számú melléklet)

módszertan (2. számú melléklet)

A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esza.hu honlapokról.
A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.
•    hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
•    keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
•    péntekenként 9 és 14 óra között.

Forrás: SZMM