palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az országos nézettségű televízió műsorok feliratozásának támogatására-FOG-FOF-09

szmm pályázatokA pályázat célja: Az Új Országos Fogyatékosügyi Programról szóló 10/2006. (II. 16.) országgyűlési határozat stratégiai célkitűzésével összhangban, hozzájárulás a fogyatékos személyeket érintő társadalmi szemlélet kedvező irányú megváltoztatásához, a fogyatékos személyek és családjuk életminőségének javításához, a társadalom életében való aktív részvételük elősegítéséhez. További cél a nem állami és nem önkormányzati szervek ösztönzése a közcélú feladatok ellátására, közhasznú tevékenységek végzésére.

A pályázat kódja: FOG-FOF-09

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 35 532 000 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2009. december 29.

Pályázók köre:

Pályázatot nyújthatnak be az alábbi szervezetek:

  1. alapítvány (kivéve közalapítvány),
  2. társadalmi szervezet (kivéve párt)

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

FOG-FOF-09 részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése >>

A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz >>

További információk:
A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esza.hu honlapokról.
A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1) 273-4250 telefonszámon, valamint a hazaitamogatas@esza.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

  • hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,
  • keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,
  • péntekenként 9 és 14 óra között.

Forrás: SZMM