palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat az Összefűz az egészség díj elnyérésére

„Összefűz az Egészség” címmel díjat alapított a Médiaunió Alapítvány és a Pfizer Gyógyszer-kereskedelmi Kft. A díjra egyének és szervezetek pályázhatnak, saját pozitív példáikkal, történeteikkel. A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft., és a Médiaunió Alapítvány közös kezdeményezése, hogy az egészségesebb életmód irányába mutató pozitív példákat jutalmazza. Pályázni lehet táplálkozással, dohányzással, mozgással kapcsolatos témakörökben. A változásért a saját és környezete érdekében minden ember tehet, mert összefűz az egészség!

Várjuk mindazok pályázatát, akik úgy érzik:

  • egészséges életvitelük követésre érdemes példa, és egyben a környezetüket konkrét esetekkel ebbe az irányba befolyásolják,
  • ismer olyan személyt, aki mások egészsége érdekében erőfeszítéseket tesz, építő jellegű változásokat eszközöl.

Előnyben részesülnek az olyan ötletek, programok, amelyek másolhatóak, így másoknak is segíthetnek életük jobbá tételében.
Jelentkezzen pályázatunkra, és nyerje meg a (bruttó) 500.000 Ft-os pénzjutalmat! Ha úgy érzi eddig nem tett semmit, ragadja meg az alkalmat, hiszen a lehetőség Önben van! Mindenki tehet valamit a maga és környezetének jobb közérzete érdekében! Legyen az egészség, amely összefűz minket!

Díjunk célja, hogy elismerésben részesülhessenek hétköznapi emberek, valamint szervezetek olyan megnyilvánulásai, melyek megváltoztatják az emberek viselkedését, gondolkodását az életvitelük tekintetében. A díjazásnál nemcsak a megvalósítást és az eredményt vesszük figyelembe, hanem az odáig vezető utat, és a kreativitást is. A jelentkezéseket mozgás, dohányzás, táplálkozás kategóriában várjuk. Ossza meg ötleteit, sikereit velünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla.

Töltse fel képeit, kisfilmjét honlapunkra, vagy írjon nekünk, hogy mások is láthassák: minket összefűz az egészség és ez Önön is múlik!

Öt nevezési kategóriában lehet díjat nyerni:
Egyéni pályázó                                  bruttó 500.000 Ft.
Oktatási intézmény pályázata     bruttó 500.000 Ft.
Sajtó pályázata                                  bruttó 500.000 Ft.
Munkahelyi pályázat                      bruttó 500.000 Ft.
Egyéb                                                    bruttó 500.000 Ft.

Minden esetben a pályázó kapja a díjat. Amennyiben a pályázó úgy ítéli meg, hogy az egészséges életmód tekintetében a pályázatához kapcsolódóan mást illet meg a nyeremény, úgy lemondhat díjáról egy másik személy vagy egyén javára

A pályázatokat online, a www.egeszsegdij.hu honlapon keresztül, vagy postai úton* lehet eljuttatni hozzánk. A pályázók anyaguk beküldésével hozzájárulnak annak tartalmának a honlapon való közzétételéhez, illetve széles körben történő nyilvánosságra-hozatalához.

Pályázni 2009. június 15. és november 15. között lehet.

Letölthető dokumentumok: nevezesi_lap; palyazati_kiiras

Forrás: www.egeszsegdij.hu