palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat bögre-kollekció tervezésére

budapest-bank pályázatA pénzintézet értékrendjében fontos szerepet kap a befogadás, a rugalmasság és a nyitottság, ezért a pályázati anyagokkal szembeni elvárás, hogy a bögre mintájának ihletője a kulturális sokszínűség, illetve az a gondolat legyen, hogy két kultúra átadhatja egymásnak értékeit. Vagyis azt fejezze ki, hogy „A KÜLÖNBSÉG ÖSSZEKÖT”. Ha még nem múltál el 35 éves, és szeretnéd megmutatni, hogy Neked mit jelent a kulturális sokszínűség, pályázz Te is!

A Budapest Bank NYrt: pályázatot ír ki egyedi mintájú bögre-kollekció tervezésére.

Dalbír, a Budapest Bank kérdezője olyan országból származik, ahol a tea, akárcsak nálunk, igen népszerű ital- igaz, másként fogyasztják.

Mi egy letisztult formájú bögrét választottunk arra, hogy „vásznatok” legyen és kreativitásotokat szabadjára engedve ötleteitek és elképzeléseitek révén szimbólummá változtassátok ezt az egyszerű tárgyat.

Arra  kérünk titeket, hogy készítsetek terveket Dalbir bögréinek díszítésére. A bögre mintájának ihletője a kulturális sokszínűség, illetve az a gondolat legyen, hogy két kultúra átadhatja egymásnak értékeit. vagyis azt fejezze ki, hogy….”a különbség összeköt”

Letölthető dokumentum

a_kulonbseg_osszekot_palyazat

A pályázat tárgya: A pályázók feladata egy hatdarabos bögre kollekció mintájának megtervezése. A kollekció tetszés szerint állhat különböző, de egymással harmonizáló darabokból, vagy hat egyforma bögréből.

Pályázók köre: Minden 35 év alatti fiatal pályázatát várjuk, iskolai végzettségtől függetlenül. Egy pályázó benyújthat több anyagot is.

Díjazás: Az 3 legjobb munka nyertesenként nettó 150 000 Ft alkotói jutalom továbbá a díjazott pályázók saját, legyártott bögre kollekciója, melynek értéke max: 3500 Ft.

Beadási határidő: június 27. (hétfő) éjfél

Bővebb információ: palyazom@ge.com