palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat bútortervezőknek

Olyan alkotók jelentkezését várjuk, akik bútortervezéssel foglalkoznak, portfóliójukban már szerepel egy, vagy több olyan bútor, amelyek funkcionálisan megvalósíthatóak. A bútorok szerkezeti értelemben vett típusa, stílusa nincsen meghatározva, illetve bár elsősorban fából készült bútorok terveit várjuk, szívesen látunk minden olyan tervet, elképzelést alapanyagtól függetlenül is, ami akár a XXI. század Wassily székévé válhat.

Jelentkezési határidő: 2012. január 31.

Célunk, hogy a magyar bútortervezőket és termékeiket összehozzuk a piaci szereplőkkel, a magyar bútortervezők termékeinek értékesítése a célunk, a hazai és a külföldi piacokon. Nem csak bemutatjuk a termékeiket, nem állunk meg a PR tevékenységnél, hanem az együttműködési lánc az értékesítéssel, eladással végződik. Mindamellett, hogy értékesítjük a magyar tervezők termékeit, nevükkel és munkásságukkal is megismertetjük a hazai, valamint a külföldi szakmai és vásárlói piacot. További területek lesznek a pályázatokban való segítségnyújtás, a szponzorszerzés, valamint egy olyan művész-kereskedő hub létrehozása, amely gyakorlati síkon segíti a tervezőket hazai és nemzetközi piacon.

Az alábbi eszközökkel támogatjuk az együttműködő alkotókat, amely gyártói, marketing és sales támogatást jelent:

  • Teljes körű gyártási ügyintézés és a gyártás teljes finanszírozása
  • Teljes körű logisztikai ügyintézés és finanszírozás
  • Teljes körű marketing és PR szolgáltatások és finanszírozás
  • Teljes körű sales szolgáltatások és finanszírozása

A fenti szolgáltatások ingyenesen igénybevehetőek a tervezők által. Ők a terveket, bútorokat adják, mi pedig tesszük a dolgunkat, hogy az eredmény maga az eladás legyen. A bútorok árazását a gyártási költségeket is figyelembe véve az alkotókkal együtt, közösen végezzük. Minden egyes eladás után az alkotó egy előre megállapított, közös megegyezésen alapuló százalékot kap. Az együttműködést egy írásban rögzített megállapodás keretein belül rögzítjük, ami az egyes alkotók és a cégünk között jön létre.

Jelentkezés: Az alkotók jelentkezését először az hello@wesign e-mail címre várjuk. Az e-mailben kérjük, hogy mutassák be magukat és munkásságukat egy rövid önéletrajz keretén belül, amennyiben gondolják, az e-mailben referencia anyagot is csatolhatnak. A jelentkezőkkel időpontot fogunk egyeztetni és folyamatosan fogadjuk őket egy személyes találkozó keretein belül irodánkban. A találkozóra kérjük, hogy már hozzanak magukkal olyan bútorterveket, amelyeket szeretnének megmérettetni, illetve piacra dobni.

Olyan tervezők jelentkezését is várjuk, akik szívesen dolgoznának velünk az irodánkban (1052 Bp., Váci utca). Jelenleg 3 szabad helyet tudunk felajánlani, melyet nagyobb érdeklődés esetén bővíteni is tudunk.

Csatlakozz a Facebook-on is: www.facebook.com/hello.wesign