palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Partizán Műterem és Galéria Pályázata képzőművészeknek

A Partizán Műterem és Galéria lehetővé teszi, hogy a PP Center Üzleti Központ kiadó helyiségeit 2012. április 1-től 2012. október 31-ig tehetséges képzőművészek műteremként használhassák. Az alkotók számára kiállításokat is szervezünk.

Pályázat fordulói:

1. Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot a Pályamű Beküldése alatt feltöltött portfóliótokhoz. Március 15-től minden hónap közepén a 10 legtöbb Like/Tetszik szavazatot szerzett portfólió jut be a 2. fordulóba.

2. A második fordulóban a Partizán Műterem és Galéria csapata választja ki a nyerteseket személyes egyeztetés után. A találkozóra hozzatok el egy vagy több művet, melye(ke)t egy vagy akár több hónap műterem használatért cserébe ajándékoznátok a Partizánnak.

Helyiség használat: A műtermet használó művészek a használati idő lejártával újabb műalkotás felajánlásával pályázhatnak a műteremhasználat meghosszabbítására.

Beadás: 2012. január 10-től szeptember 15-ig

Elbírálás:

1. forduló 2012. március 15-től minden hónap közepe szeptember 15-ig.

2. forduló 2012. március 31-től minden hónap vége szeptember 30-ig.

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles írásban megindokolni a pályázóknak.

Pályaműveket a PP Center Üzleti Közösség Facebook oldalán keresztül lehet beadni:

www.facebook.com/ppcenter.hu

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal:

E-mail: szurdijuci@gmail.com, Tel.: +36 30 407 31 90

Web: http://www.ppcenter.hu