palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat cikkíróknak

Családinet pályázatA Családinet lehetőséget ad új cikkírók bemutatkozására. A legsikeresebbek között szeretnénk megtalálni új munkatársainkat is. Profi tollforgató vagy és titokban mindig érdekelt mennyivel vagy jobb a többieknél? Szókimondó anyuka vagy otthon a babával és szeretnél bevételhez jutni? Se anyuka, se újságíró nem vagy, ellenben van mondanivalód, ami a Családinet témájába vág és szeretnél velünk dolgozni? Hajlandó vagy megmérettetni Magad kockázatmentesen egy olyan versenyen, ami költséggel számodra nem jár, ellenben remek referencia lehet később bárhol, sőt akár munkalehetőséghez is juttathat a Családinetnél?

A megmérettetés:

  1. Küldj minimum 1, maximum 5 eredeti, saját cikket 2011.02.22-ig (február 22.), aminek úgy gondolod helye van a Családineten. Feltöltés részletei itt: Cikkbeküldés segédlet
  2. A cikkek egy szerkesztőségi szűrésen, zsűrizésen mennek keresztül, hogy valóban megfelelnek-e a szempontjainknak, nincs-e jogsértő tartalom, megfelelő-e a hossza, tartalma, stílusa, stb.
  3. A kiválasztott írásokat 2011.03.03-n (március 3.) megjelentetjük a portálon, a többit nem fogjuk felhasználni.
  4. A megmérettetés időtartama 1 hónap és 1 nap, lezárása 2011.04.04. (április 4.). Ezalatt várjuk-figyeljük a cikkekre érkezett olvasói reakciókat. Számít, kinek a cikkére mennyien kattintottak, illetve mennyi – és milyen – komment érkezett rá. (Nem “lájkolós” verseny, tehát nem azt nézzük, hogy kinek mennyire tetszik a cikk, hanem hogy az olvasókat mennyire érdekli és készteti a témában érdemi, értékelhető hozzászólásra.) A kommentekre a cikk szerzője is reagálhat, kimondottan biztatjuk erre!

A határidők tehát: 02/22, 03/3 és 4/4.

Az oldal tulajdonosa fenntartja magának azt a jogot, hogy bármely pályázatot (cikkek és a hozzá tartozó képek) eltávolítsa a versenyből további indoklás nélkül, különösen olyan esetekben, amikor felmerül a gyanú, hogy egy szerző a feltöltött cikkét (és fotóját, ha van) nem saját maga készítette, illetve valamilyen okból nem publikálhatta volna a Családineten.

A szerző a beküldött írásért további, a pályázati kiírásban nem szereplő ellenszolgáltatásra nem tarthat igényt. A szerzői minőségen kívül a cikkhez tartozó egyéb szerzői jogok a Családinetet illetik.

A verseny leteltével a cikkeket fent hagyjuk a portálon és visszavonulunk tanácskozni egy hétre.

Eredmények:

  1. Aki cikkeivel a legtöbb olvasót mozgatta meg – figyeljük az olvasások számát és a kommentelők mennyiségét is -, egy közel 200.000 Ft értékű családi wellness hétvégét nyer a ceglédi Hotel Aquarell**** -be.
  2. Az egy hónapos „együttműködés” tapasztalatai alapján kiválasztunk néhány versenyzőt, akiket kommunikációjuk alapján hosszú távú munkaajánlattal fogunk felkeresni távmunkában végezhető szerkesztői, külsős cikkírói, illetve egyéb szervező és kommunikációs munkakörökre.

Tippek:

  • Küldhetsz fotót is a cikk illusztrációjaként – ez nem kötelező, viszont magasabb megnyitási arányt várhatsz tőle.
  • Adj érdekes, figyelemfelkeltő címet a cikkednek!
  • Írj olyan lead-et (bevezetőt) a cikkhez, ami tovább olvasásra ösztönzi az olvasókat!
  • Megkérheted ismerőseidet, hogy szóljanak hozzá ők is a cikkeidhez, azonban, ha egy IP címről több regisztráció érkezik és ezt észrevesszük, lehet, hogy épp az ellenkező hatást éred el vele, mint amit szerettél volna…

A mi célunk:

Számos jelentkezést kapunk, hogy szeretnének velünk dolgozni cikkíróként, de a bemutatkozó cikkekből nehéz megmondani, ki lenne az ideális munkatárs. Olyan szerkesztőt (vagy szerkesztőket) keresünk, aki intelligens, szókimondó – de nem sértő, képes az olvasóinkat megmozgatni, aktivitásra bírni, megfelelően ki tud dolgozni egy megadott témát, miközben ő maga is hozza az új tartalmakat. A kitűnő helyesírás és remek kommunikációs készség alapkövetelmény.

Ha úgy gondolod, Rólad szólnak a fenti sorok, vagy reméled, hogy igen, de bizonytalan, bátortalan vagy, ne habozz! Most van itt az alkalom, hogy kockázat nélkül megmérettesd magad! A cikkeidet akár álnéven is megjelentetheted (mi azért fogunk kérni egy önéletrajzot a jelentkezésedhez, de a kilétedet titokban tartjuk).

Forrás: http://www.csaladinet.hu/