palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Családi Nyaraláson való részvételre

Idén is folytatja a nehéz helyzetben lévő családok nyaraltatását a Mészáros Csoport karitatív  tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány, már három generáció: gyermekek, szülők és nagyszülők pihenhetnek együtt. A felajánlás elsősorban azoknak szól, akiknek nincs más lehetőségük arra, hogy együtt nyaraljanak. Elsősorban szoruló családok jelentkezését várják!


A zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban és a Balatontourist balatonfüredi és révfülöpi  kempingjeinek mobil és üdülőházaiban pihenhetnek a családok június végétől szeptember elejéig tartó időszakban 6 napos turnusokban (6 nap 5 éjszaka), félpanziós ellátással.
Pályázni csak azon személyeknek lehet, akik rendelkeznek érvényes személyigazolvánnyal (újszülöttek, kisgyerekek számára is kötelező)!

Választható helyek és turnusok:

Zalakaros, Hunguest Hotel Freya

  • július 16.
  • augusztus 1116.
  • augusztus 2126.

A kempingekbe idősávokat tudunk megadni, azt válasszátok, amelyikben bármikor el tudtok utazni!

Révfülöp, Napfény Kemping

  • augusztus 26. szeptember 3. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)
  • augusztus 30. szeptember 7. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

Balatonfüred, Füred Kemping

  • június 29. július 5. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)
  • július 1 10. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)
  • augusztus 1 18. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)
  • augusztus 14 26. közötti időszakban (szintén 6 nap 5 éjszakás turnusokban, a nyertesek a kiértesítéskor kapják meg az utazás pontos időpontját)

A pályázaton a NOE rendezett tagdíjú családjai vehetnek részt, ezért a pályázati űrlapon csatolni kell az érvényes NOE tagkártya képét, érvényesítő matrica hiányában a tagkártya és a befizetést igazoló szelvény képét. A feltöltendő dokumentum 1MB nagyságú, PDF formátumúlehet.
A pályázati űrlap sikeres elküldéséről mindenki azonnal visszaigazoló emailt kap. Amennyiben nem érkezik meg, az űrlap kitöltésének megismétlése szükséges.
Jelentkezési biztosíték 1.000 Ft/család, melyet csak a pályázatban nyertes családoknak kell majd a megadott számlaszámra utalni.
A pályázati űrlap kitöltése még nem jelent biztos lehetőséget, az elbírálások után mindenkit emailben értesítünk az eredményről maximum egy héten belül.
Kérünk mindenkit, hogy csak egy pályázatot adjon be!
Az űrlap beadási határideje a júniusi és júliusi időpontokra 2022. június 26. vasárnap 12.00 óra , az augusztusi időpontokra 2022. június 29. szerda 12.00 óra.

Pályázati űrlap: https://forms.gle/859kwHcq6N2y8vULA