palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat diákönkormányzatok, települési gyermek-, ifjúsági önkormányzatok, ifjúsági tanácsok részére a megvalósult ifjúsági projektek utólagos elismerésére (Dél-Alföld)

telehaz pályázatokA Dél-alföldi Teleházak Regionális Közhasznú Egyesülete és a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda pályázatot hirdet diákönkormányzatok, települési gyermek és/vagy ifjúsági önkormányzatok, ifjúsági tanácsok részére a Dél-Alföldön megvalósult ifjúsági projektek utólagos elismerésére.

A beérkezett pályázatok közül az első három legjobbat pénzjutalomban is részesítik a kiírók az alábbiak szerint:

  • I.    díj 50 ezer Ft
  • II.    díj 30 ezer Ft
  • III.    díj 20 ezer Ft

Pályázni lehet olyan mintaértékű egy vagy több napos rendezvényekkel, rendezvénysorozatokkal, programokkal, amelyek a Dél-alföldi régióban valósultak meg, és amelyeknek célcsoportja 12-25 év közötti fiatalok voltak.

Pályázatot nyújthatnak be diákönkormányzatok, települési gyermek és/vagy ifjúsági önkormányzatok, ifjúsági tanácsok amelyeknek székhelye a Dél-alföldi települések valamelyikén található.

Egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be!

A pályázatot az erre a célra rendszeresített pályázati adatlapon, a szükséges mellékletek hiánytalan megküldésével lehet. Hiánypótlásra  a beküldési határidőn túl nincs mód!

A pályázatot egy példányban kell beküldeni elsőbbségi ajánlott levélben a Regionális Teleház Forrásközpont 6722 Szeged, Kálvária sgt. 14. címre, vagy elektronikusan, .pdf formátumban csatolva a dte@vnet.hu e-mail címre!

Beküldési határidő 2010. március 12.

Letölthető dokumentum

Pályázati adatlap

Forrás: MOBILITÁS – Ifjúsági Portál