palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat díjak tervezésére a Figyelő Top 200 rendezvényére

Top200-dijtervezes-FacebookprofilkepDesign pályázat díjak tervezésére a Figyelő Top 200 rendezvényére, 2016 a növekedés éve? témakörben.

A „TOP200″ márka az elmúlt 20 évben Magyarország egyik legjelentősebb üzleti brandjévé vált. Az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő TOP200 Konferencia és a hozzá kapcsolódó Gála est minden év egyik legkiemelkedőbb üzleti eseménye. Magyarország azon kétszáz legnagyobb cége kerül ilyenkor fókuszba, amelyek az adott évben, előre meghatározott szempontok alapján a legjelentősebb gazdasági eredményeket érték el. A szempontokat Magyarország mérvadó gazdasági hetilapja, a FIGYELŐ által felkért zsűri határozza meg. A szerkesztőség minden évben kijelöl egy témát, ami köré a konferencia szerveződik, s amelyet a lap is több hónapon keresztül kiemelt figyelemmel követ. A Figyelő TOP200 idei konferenciájának témája a nemzetközi multik és a hazai cégek együttélése, valamint a duális gazdaság értelmezése a nagyvállalatok-kkv-k tengelye mentén.

Pályamű témája: 2016 a növekedés éve?

Szakmai zsűri négy kategóriában ítél oda TOP200 díjat a nyerteseknek a TOP200 gálán valamint januárban az Év Embere díj is gazdára talál.

Konferencia időpontja: 2016. október 14.

Díjak formai követelménye:

  • Irányadó felhasználási anyagok: porcelán, üveg, kerámia, fa, fém, műanyag
  • Méret: egy kézben elférjen, maximum 30 cm magas, 3 dimenziós díj legyen.
  • Díj tervezetének beadási határideje: 2016. augusztus 18.
  • Maximum ár: 20.000 Ft/Db

A pályázat benyújtása:

  • A pályázatra iparművészek, tervezőgrafikusok, formatervezők és egyéb iparművészeti ágak képviselőinek vagy az ezeken a területeken tanuló diákok munkáit várjuk, de mindazok jelentkezését is szívesen fogadjuk, akik kellő kreativitást éreznek magukban.
  • A díjak tervezetét 2016. augusztus 18-ig várjuk az alábbi e-mail címre: konferenciak@figyelo.hu
  • Pályázni csak olyan tervvel lehet, amely más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sérti. Az ebből eredő esetleges jogsértésekért a kiírók nem vállalnak felelősséget.

A nyertes pályamű díjazása:
A mű elkészítőjének hirdetési felületet biztosítunk a TOP 200 program füzetben, bekerül a TOP 200 évkönyvbe, valamint a Figyelő magazinba.

További információkért írjon a konferenciak@figyelo.hu email címre.