palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Gyermekfesztivál emblémájának és nevének megalkotására

cifi pályázat2010. május 15-én (szombaton) 14.00 és 20.00 óra között a zentai Népkertben első alkalommal kerül megrendezésre egy vajdasági szintű gyermekfesztivál. A fesztiválra elsősorban a 4-12 éves gyermekeket várjuk, természetesen a szüleikkel együtt, s igyekszünk számukra tartalmas szórakozási lehetőséget biztosítani. A színpadon Vajdaság legtehetségesebb diákjainak zenés-, táncos-, színházi- és prózai produkciói mellett neves gyermek-előadóművészek lépnek fel. Ezzel párhuzamosan folyik egy nagy forgatag is, több tucat játékos helyszínnel: a résztvevők ügyességi játékokat játszhatnak, kézműveskedhetnek, trambulinokat, légvárakat próbálhatnak ki, s ezzel együtt értékes nyereményekért versenyezhetnek. S mindezt teljesen ingyen tehetik !


A rendezvénnyel kapcsolatban az óvodások és az általános iskolák alsó tagozatos diákjai számára pályázatot hirdetünk.

Várjuk az óvodások és az alsós diákok képzőművészeti munkáit (bármilyen technikával készüljön is az), amelyek a rendezvény általuk kitalált emblémáját, szimbólumát ábrázolja (ez lehet akár emberi / állati figura, vagy esetleg nonfiguratív jelkép is).

A legjobb, legötletesebb, a rendezvény arculatát leginkább tükröző munka lesz a rendezvény szimbóluma, s meg fog jelenni a rendezvényt reklámozó eszközökön (szórólapokon, plakátokon stb.).

Emellett várjuk a pályázatokat magára a rendezvény nevére is (a gyermekek szerint a rendezvényre leginkább illő fesztiválnév beküldésével).

Mindkét kategória győztese a 2010. május 15-ei rendezvény pontgyűjtő versenyének nyereményeiből elsőként választhat (pl. digitális fényképezőgép, görkorcsolya, gördeszka, udvari gyermekmedence stb.).

A pályázatokat pontos név, életkor, postacím, telefonszám és esetlegesen e-mail cím megadásával 2010. március 20-áig várjuk a „Ci-Fi” Civil Központ, 24400 Zenta, Fő tér 18-as postacímen vagy pedig az iroda@civilportal.net e-mail címen (ez utóbbira a képzőművészeti alkotások beszkennelt változatát).

További információ kapható a fenti e-mail címen, illetve a 024/811-383-as telefonszámon (munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között). Honlap: http://www.civilportal.net

Forrás: Délvidéki Civil Portál