palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat hangfelvétel készítésére

Az Utopia Studio –  folytatva 20 éves jubileumának célkitűzéseit –  ismét pályázatot hirdet tehetséges zenekarok számára! Olyan ambiciózus csapatok, előadók jelentkezését várjuk, akik saját szerzeményekkel, kreatív zenei elképzelésekkel rendelkeznek, és úgy érzik, zenéjükkel igazi értéket teremtenek.

A pályázat célja: A pályázati felhívás a tehetségtámogatás fontosságára hívja fel a figyelmet, ami elsősorban anyagi támogatás formájában valósul meg. Az Utopia Studio az elkészült anyag részfinanszírozásával kíván bemutatkozási lehetőséget biztosítani a magyar zenei élet feltörekvő generációjának. Szakemberekből álló csapatunk a hosszú évek során megszerzett tudás és tapasztalat birtokában garantálja, hogy a produkciók a világszínvonalat képviseljék. Az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében internetes megjelenési felületet kínál a felvételek során kimagasló teljesítményt nyújtó zenekarnak, előadónak.

A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel is kell rendelkezniük.

Pályázat határideje: 2013. március 31.

Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.

Jelentkezési feltételek: Röviden ismertesd a zenekar előéletét, célját, terveit! Csatolj 3 felvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (telefon, email) is tüntessétek fel a jelentkezéskor!

Jelentkezés: Töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, és küldd el az palyazat@utopiastudio.hu email címre!

Letölthető dokumentum: 

utopia_palyazati_adatlap

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 1/217-3768-as telefonszámon kérhető.

 Web: http://www.utopiastudio.hu/