palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat hangfelvétel készítésére – Utopia stúdió

Az Utopia Studio pályázatot hirdet zenekarok számára hangfelvétel készítésére! Stúdiónk megalapításának 20. jubileuma óta nagy hangsúlyt fektet tehetséges zenekarok támogatására. Elsődleges célunk, hogy sokéves szakmai tapasztalatunk birtokában a legjobb minőségben biztosítsunk lemezfelvételi lehetőséget olyan zenekaroknak, akik kellő motivációval rendelkeznek szerzeményeik megvalósítására.

 

A pályázat céljaTehetséges zenekarok anyagának részfinanszírozása. Emellett az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében online értékesítési lehetőséget is felkínálhat a zenekaroknak az elkészült felvételek internetes kiadásához.

A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel kell rendelkezniük.

Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.

Pályázat határideje: 2013. október 31., éjfél. 

Jelentkezési feltételek:

Röviden ismertesd a zenekar megalakulásának történetét, célját, terveit! Csatolj 3 db hangfelvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (e-mail, telefon) is add meg a jelentkezéskor!

Jelentkezés:

Kattints ide, és töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, majd küldd el a palyazat@utopiastudio.hu e-mail címre.

Letölthető dokumentum

utopia_palyazati_adatlap

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 (1) 217 3768-as telefonszámon kérhető.

Web: http://www.utopiastudio.hu/