palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat hangfelvétel támogatására

Tavaly igen nagy érdeklődést mutattatok hangfelvétel készítést támogató programunk iránt, ezért idén újra várjuk induló, fiatal zenekarok jelentkezését, akik pályájuk elején állnak, és megvan bennük az elhivatottság egy sikeres zenei karrier felépítéséhez. Pályázat hangfelvétel támogatására.

A hangfelvétel készítést támogató pályázatra műfaji megkötés nélkül minden olyan zenekar jelentkezhet, akik saját szerzeményekkel, határozott zenei és/vagy szövegvilágbeli elképzelésekkel rendelkeznek.

A pályázatban a jelentkező zenekarok bemutatkozó anyagának részfinanszírozását vállaljuk, ami a stúdióköltségek jelentős lefaragását jelenti. A pályázóknak a megvalósításhoz önrésszel is kell rendelkezniük.

A pályázat elbírálása:

A koronavírus járványra való tekintettel pályázatunkat meghosszabbítjuk 2020. 11.01-ig, így döntésünkről legkésőbb ezen időpontig minden jelentkezőt értesítünk.

A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Pozitív elbírálás esetén felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a pályázati lehetőség további részleteit.

 Jelentkezési határidő: 2020.11.01.

Jelentkezés

Kattints ide és töltsd ki a jelentkezési lapot, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt (minőségtől függetlenül) MP3 formátumban, majd kattints a Küldés gombra! A programmal kapcsolatban bővebb információ a +36 1 217 3768 telefonszámon kérhető!

Jelentkezési feltételek:

  1. A lehetőség minimum három (3) mű felvétele esetén vehető igénybe.
  2. A keverés és mastering az Utopia Stúdió kizárólagos joga.
  3. Jelentkezni csak saját szerzeményekkel lehet.
  4. A támogatás kizárólag azokra a hangfelvételekre terjed ki, amelyek az Utopia Stúdióban készültek.
  5. A pályázóknak Önrésszel kell rendelkezniük.

A támogatást a programban kiválasztott zenekaroknak az értesítéstől számított fél éven belül ki kell használniuk.
További információkért látogass el weboldalunkra, ahol számos kérdésre is választ adunk.

 Jelentkezési határidő: 2020.11.01.