palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat hazai vagy szomszédos országbeli magyarlakta területeken megvalósuló magas színvonalú, kiemelt népzenei és világzenei nagykoncert, vagy legalább 6 alkalomból álló koncertsorozat megvalósítására

Pályázati felhívás hazai vagy szomszédos országbeli magyarlakta területeken  megvalósuló magas színvonalú, kiemelt népzenei és világzenei nagykoncert (egy alkalom), vagy legalább 6 alkalomból álló koncertsorozat megvalósítására.

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a velük együtt élő nemzetiségek népzenei világát jellemző kulturális sokszínűség bemutatásának elősegítése. A Program lehetőséget kíván adni, hogy a tartalmas, értékes népzenei és a népzenei hagyomány mély ismeretén alapuló világzenei szólisták és együttesek produkciói eljussanak a szélesebb közönséghez. Azon alkotókat és előadóművészeket kívánja támogatni, akik a legjelentősebb eséllyel bírnak színes zenei kultúránk nemzetközi jelenlétének megerősítésében, a magyar modell terjesztésében.

A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 12 500 000 Ft
Maximálisan igényelhető összeg: 1.000.000 Ft
Maximális támogatási intenzitás mértéke: legfeljebb 100%.
Altéma kódszáma: 786131/14
Pályázók köre: Hazai vagy a szomszédos államok magyarlakta területein élő előadók képviseletével megbízott jogi személy vagy egyéni cég, egyéni vállalkozó.

Erre az altémára, magánszemélyek nem pályázhatnak!
Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.
Saját forrás biztosítása: A pályázó részére kötelező saját forrás biztosítását és igazolását a kollégium nem írja elő.

Támogatás az alábbi kiadási jogcímekre igényelhető:

  • előadói tiszteletdíj,
  • szállítási költség,
  • szállásköltség (idegenforgalmi adó a támogatás terhére nem számolható el),
  • terembérleti díj,
  • audiovizuális eszközök bérleti díja,
  • reklám- és propagandaköltségek,
  • fotós tiszteletdíja.

A pályázati cél megvalósításának időtartama: 2018.szeptember1.–2019.augusztus 31.

Pályázati kiírás bővebben: Pályázat hazai vagy szomszédos országbeli magyarlakta területeken megvalósuló magas színvonalú, kiemelt népzenei és világzenei nagykoncert, vagy legalább 6 alkalomból álló koncertsorozat megvalósítására

Benyújtási határidő: 2018. november 5., éjfél.