palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat ingyenes szakképzésben való részvételre

mandala pályázatA Mandala Természettudományi Oktatási Központ pályázatot hirdet ingyenes (támogatott) szakképzésben való részvételre 2011 szeptemberében induló felsőfokú képzéseire az alábbi felnőttképzési levelező szakokon.

  • 1. Innovatív parapszichológus
  • 2. transzperszonális pszichológiai innovatív terapeuta
  • 3.Természetgyógyászati és transzperszonális terapeuta (holisztikus)

A kiíró szervezet bemutatása:

A Mandala Oktatási Központ 2005-ben alakult.

Célja: transzperszonális szemléletű segítő tanácsadók képzése, a holisztikus – természetgyógyászati szemlélet megismertetése, a szociális munkakörök és az emberközpontú, vagyis a humanisztikus pszichológia terápiás összekapcsolása.
A Mandala Oktatási Központ és programjai a FAT által akkreditáltak.

Ami a képzés tartalmát illeti, a „Mandala”, Magyarország első olyan akkreditált oktatási intézménye, amely egyedülálló módon integrálja a nyugati természettudományt és a keleti bölcseletet.   Ennek körébe olyan témák tartoznak, mint a keleti filozófiák, a valláslélektan, a thanatológia, az addiktológia, a módosult tudatállapotok elérésére szolgáló meditatív módszerek, légzéstechnikák és más, alternatív terápiás eljárások.

A képzés gyakorlat-centrikus, erőssége az elmélet és a gyakorlat összhangja: Hallgatóink olyan teoretikus ismereteket sajátíthatnak el, amelyeket a támogató munkájukban közvetlenül is alkalmazni tudnak. Az oktatás minőségét magasan kvalifikált és lelkes tanáraink garantálják.

A pályázat célja:

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a szociálisan rászorult és társadalmilag kirekesztett emberek integrálásának elősegítésére. Fontosnak tartjuk e réteg tanulmányi felzárkóztatását, hiszen a szegénységből való egyik kiút az önfejlesztésben rejlik. Tapasztalataink szerint a nálunk végzett hallgatók nem csak anyagi értelemben lesznek sikeresebbek, de önismeretük, önbizalmuk is nagyban fejlődik. Mivel a képzéseink önköltségesek ezért a legkiszolgáltatottabb réteghez nem tudnak eljutni. Pályázatunk célja, hogy e körből választva lehetőséget adjunk három tanuló ingyenes továbbképzésére.

A pályázók köre: 18 éven felüli, Magyar állampolgár. Minimum érettségi vizsgával rendelkező, büntetlen előéletű, mentálisan alkalmas.

Azon pályázatokat, amelyek a pályázat beadási határidején kívül, azaz 2011. február 20.-án éjfél után érkeznek a megadott e-mail címre, a pályázatból automatikusan kizárjuk.

Rendelkezésre álló forrás mértéke:

Mindhárom szakon egy -egy hallgató teljes tandíját azaz

  • 1. Innovatív parapszichológus                                                               21 hónap  840 óra  585.000 Ft
  • 2. transzperszonális pszichológiai innovatív terapeuta                         25 hónap- 1000 óra 685.000 Ft
  • 3..Természetgyógyászati és transzperszonális terapeuta (holisztikus) 25 hónap- 1000 óra 685.000 Ft

Támogatói prioritások: Azon pályázatok melyek azon túl, hogy megfelelnek, a pályázati célnak bizonyos innovatív elemeket tartalmaznak. Bemutatják a pályázó elhivatottságát és a megszerzett szakképzettség felhasználásának jövőképét.

A pályázat benyújtásának módja: A pályázati adatlapot és mellékletét 2011. február.20.-án  24 óráig várjuk a mandalapalyazat@gmail.com e-mail címre.

Letölthető dokumentum

mandala-palyazati-jelentlkezesi-lap

Pályázattal és képzéseinkkel kapcsolatos információ:

Dr.Schlotthauer Ibolya Intézményvezető  +36-30/529-8884

vagy honlapunkon : www.mandalaoktatas.hu