palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat kiadó üzlethelyiségek kedvezményes hasznosítására

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakmai közreműködésével üres üzlethelyiségek hosszú távú, kedvezményes bérlésére írt ki új szemléletű pályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Csepel Önkormányzata Rögtön jövök néven.

A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 15.

A pályázat keretében mikro- kis- és középvállalkozások a kerületi önkormányzatok tulajdonában lévő utcai vagy udvari bejáratú, földszinti, jelenleg üresen álló, de hasznosítható helyiségeket vehetnek bérbe. A nyertes pályázóknak a kedvezményes konstrukció keretében arogtonjovokz üzlethelyiségek használatához és a végezni kívánt tevékenység gyakorlásához szükséges anyagi ráfordításukat beszámítják a bérleti díjba. A nyertes vállalkozások az elvégzett felújítások költségét 3-5 éves időtartamra kötött szerződés keretében lakhatják le.

A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 15. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a cég székhelye az adott kerületekben legyen.

A pályázat részletes feltételeit és a pályázható helyiségek címeit, felszereltségét, fekvését, adottságát, a felújítás körében elvégzendő munkák meghatározását és azok becsült költségét a pályázati kiírás tartalmazza.

Letölthető dokumentumok

KEDVEZMÉNYES HELYISÉGPÁLYÁZAT, PÁLYÁZATI LAP

A pályázók szakmai segítséget és tájékoztatást kérhetnek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól.

További információk a pályázati felhívással kapcsolatban Fekete-Dömök Krisztina, +36-1-327-1610, domok.krisztina@budapest.hu, +36-1-327-1610; a BVK által nyújtott szakmai tanácsadással kapcsolatban Szolnoki Szabolcs projektmenedzser, SMART Pont hálózat vezető; szolnoki.szabolcs@bvk.hu, +36 1 269 68 69.

LINK: Rögtön Jövök