palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a közigazgatásfejlesztéssel kapcsolatos hallgatói elképzelések összegyűjtésére

kormányzati portál pályázatA Közigazgatási Minisztérium pályázatot hirdet egyetemi hallgatók számára, az ÁROP-1.1.26-2013-0001 partnerségi program keretében.

Pályázat egyetemi hallgatók számára: A Tanulmányi Versenyre minden 27. életévét még be nem töltött, nappali tagozatos hallgató pályázhat.

Témakörök:

a.) Közigazgatás-fejlesztés korábbi eredményei és további lehetőségei Magyarországon Például: A hallgató által eddig megismert közigazgatási-fejlesztési programok elemzése, eredményei, hatásai, továbbá a közigazgatás-fejlesztési programok lehetséges jövőképei a hazai közigazgatásban, és a mindennapi gyakorlatban, különös tekintettel a Magyary Programra.

b.) A közigazgatás-fejlesztés jó gyakorlatai – hazai és nemzetközi példák összehasonlítása Például: Milyen jó megoldásokat és gyakorlatokat lát, külföldi, vagy hazai minisztériumoknál, önkormányzatoknál, különböző más központi közigazgatási szerveknél és hivataloknál, amit érdemes lenne Magyarországon is elterjeszteni, bemutatni, működtetni.

Formai kritériumok: Pályázni maximum 10-12 A/4 oldalas pályaművel lehet (Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5 sorköz, 2,5 cm-es margó)

A nyertes pályaművek szerzői juttatásban részesülnek:

  • I. hely: bruttó 400 000 Ft
  • II. hely: bruttó 250 000 Ft.
  • III. hely: 150 000 Ft.

A beadás módja és határideje:

A pályázatokat 2014. február 17. 9.00-ig kell elküldeni a partnerseg@kim.gov.hu e-mail címre.

Letölthető dokumentum

Közig pályázat

Kérjük a pályaműveket a SZTE Állami Jogtudományi Karának is megküldeni a kovacsordogeva@juris.u-szeged.hu e-mail címre.