palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat már bemutatott színházi és tánc produkciók forgalmazására

Az Előadó-művészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti szakmai színvonalú zenei, táncművészeti és színházi tervek megvalósításának támogatására. A pályázat célja: már bemutatott színházi és tánc produkciók forgalmazása.
Pályázók köre: Tánc szakterület esetén: hivatásos, független, alternatív táncművészek, művészeti együttesek Színház szakterület esetén: az Előadó-művészeti Törvény hatálya alá tartozó és annak alapján bármely kategóriában regisztrált, illetve regisztrációját megkezdett színházak (nem önálló jogi személy esetében, annak fenntartója)
A pályázati cél megvalósításának időtartama: Pályázni a 2013. április 1. – 2014. augusztus 31. között megvalósuló programokra lehet.
Nevezési díj összege/mértéke: A pályázó nevezési díj címen az igényelt támogatás 1%-át, amely magába foglalja a 27%-os áfát is, illetve 500.000,- Ft vagy annál kisebb összegű igényelt támogatás esetén 5.000,- Ft-ot, amely magába foglalja a 27%-os áfát is köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg. Figyelem! Pályázni csak a nevezési díj egyidejű befizetésével lehet!
A pályázathoz csatolni kell a nevezési díj befizetését igazoló bizonylat másolatát!
Tervezett keretösszeg: 28.000.000 Ft
Igényelhető támogatás: a Kollégium nem írja elő a maximálisan igényelhető támogatás összegét
Kötelező saját forrás mértéke: A pályázó részére a kötelező saját forrás biztosítását és igazolását a Kollégium nem írja elő.
Altéma kódszáma: 3118
Letölthető dokumentum
Benyújtási határidő: 2013. március 14-én, éjfélig