palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat nemzetközi fórumokon, versenyeken, konferenciákon, tanulmányutakon, szakmai utakon való részvételre

Az Előadó-művészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti szakmai színvonalú zenei, táncművészeti és színházi tervek megvalósításának támogatására. A pályázat célja: nemzetközi fórumokon, versenyeken, konferenciákon, tanulmányutakon, szakmai utakon való részvétel.
Pályázók köre: magyarországi hivatásos táncművész együttesek, szólisták, magyarországi színházi zeneművészeti és táncművészeti szakemberek, kutatók, kamaraegyüttesek, fiatal magyar zeneművészek, magyar zenetudomány és zenepedagógia képviselői (természetes és jogi személyek, valamint nem önálló jogi személy esetében, annak fenntartója)
A pályázati cél megvalósításának időtartama: Pályázni a 2013. április 1. – 2014. május 31. között megvalósuló programokra lehet.
Nevezési díj összege/mértéke: A pályázó nevezési díj címen az igényelt támogatás 1%-át, amely magába foglalja a 27%-os áfát is, illetve 500.000,- Ft vagy annál kisebb összegű igényelt támogatás esetén 5.000,- Ft-ot, amely magába foglalja a 27%-os áfát is köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg. Figyelem! Pályázni csak a nevezési díj egyidejű befizetésével lehet!  A pályázathoz csatolni kell a nevezési díj befizetését igazoló bizonylat másolatát!
Tervezett keretösszeg: 30.000.000 Ft
Igényelhető támogatás: a Kollégium nem írja elő a maximálisan igényelhető támogatás összegét
Kötelező saját forrás mértéke: A pályázó részére a kötelező saját forrás biztosítását és igazolását a Kollégium nem írja elő.
Altéma kódszáma: 3103
Letölthető dokumentumok:
Benyújtási határidő: 2013. március 14-én, éjfélig