palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása céljából

A Netlight Kft. pályázat kiírása, a Magyar mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása céljából.
 
Általános információk
Kiíró: Netlight Consulting Kft.
Érvényes: 2013. június 01.-től, visszavonásig
Tárgy: E-kereskedelem támogatása, webáruház szolgáltatáscsomag használatba bocsájtása
Eredményhirdetés: Folyamatos
Pályázat összértéke: 383 950 000 forint
Pályázat kódja: NLC-2013-6.1.
A pályázat célja: A pályázat kiírásával a szakértőkből álló Netlight Kft célja az, hogy a dinamikusan fejlődő cégeket korszerű internetes kereskedelmi megoldásokkal, on-line marketing eszközökkel támogassa a további fejlődésében és az on-line kereskedelmi megoldások egyszerű kialakításában illetve eredményközpontú továbbfejlesztésében.
Pályázók köre: Olyan magyarországi székhelyű, a devizajogszabályok alapján belföldinek minősülő, jogi személyiséggel rendelkező, vagy anélküli, egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok, egyesületek és szövetkezetek, amelyek a pályázat beadásának időpontjában, minimum 6 hónapos vállalkozói múlttal rendelkeznek. Kivételes esetekben, induló vállalkozások is pályázhatnak, cégünk egyedi döntése alapján!
A támogatás célja: A Netlight Consulting Kft által kiírt pályázat célja, a mikro-, kis- és középvállalkozások, gazdasági társaságok támogatása, annak érdekében, hogy korszerű formában jelenhessenek meg az internet világában és bekapcsolódhassanak az elektronikus kereskedelembe.

 A pályázaton elnyerhető támogatás

 •  1 db komplett webáruház szolgáltatáscsomag

A nyertes pályázónak, a Támogató rendelkezésére bocsájt 1db webáruház szolgáltatáscsomagot, az alábbi díjtételekkel, és tartalommal:

1)      1 db ügyfél által választott új, vagy már meglévő domain név,
Meglévő domain esetén, át kell regisztráltatni hozzánk.
DÍJMENTES
2)      1 db webáruház szoftver, melyet csak a cégünk szerverén futtatunk,
Ez a szoftver felelős a webáruház működéséért.
DÍJMENTES
3)      1 db virtual szerver, mely a cégünk szerverparkjában üzemel,
Ez a tárhely felelős a webáruház üzemeléséért, ezen tárolódnak az adatok.
DÍJMENTES
Sikeres pályázat esetén a fenti 3 pontban felsorolt termékeket/szolgáltatásokat, 1 évig teljesen INGYEN adjuk!
Ezeknek együttes értéke, több mint 769.000 Ft!!!
4)      1db 1évre szóló Támogatói szolgáltatáscsomag

Nélkülözhetetlen a webáruház beüzemeléséhez, használatának betanításához, üzemeltetéséhez, fenntartásához, ill. a további reklámozási, és egyéb kérdések megválaszolásához.

DÍJKÖTELES        Ára: A választott támogató csomagtól függően.
A web áruház tartalmát a nyertes pályázó saját maga tudja karbantartani egy korszerű, titkosított jelszóval ellátott adminisztrációs felületen keresztül.
IV.            A támogatás feltételei:
 1. Pályázónak regisztrálnia kell a pályázatra, mely díjmentes.
 2. Pályázónak el kell nyernie a pályázatot.
 3. Támogatott vállalja a Támogatói szolgáltatáscsomag éves díjának megfizetését, melynek mértéke a választott támogató csomagtól függ.
 4. Támogatott vállalja, hogy a webáruházat 1 hónapon belül teljesen feltölti, 2 hónapon belül a szakembereink által javasolt bevételnövelő módosításokat elvégzi, 3 hónapon belül pedig egy legalább 10 pontból álló javaslatot, észrevételt fogalmaz meg támogató részére.
 5. Támogatott, a pályázat sikeres elbírálását követő 48 órán belül bemutatja a honlap elkészítéséhez szükséges anyagokat, információkat, amelyeket szeretne a honlapon megjeleníteni (termék adatbázis, termék fényképek), feltölteni.
 6. Támogatott vállalja, és tűri, hogy a weboldalának főoldalán a Netlight Consulting Kft logóját és linkjét, és/vagy bannerét jól látható helyen feltünteti.
 7. Támogató on-line karbantartható, professzionális megjelenésű, keresőre optimalizált, marketing szakemberekkel tesztelt, könnyen kezelhető web áruház átadását vállalja, de ha a pályázó egyedi megoldásokat is igénybe venne (pl. fórum, nagyobb terjedelmű oldal, egyéb kiegészítésekkel, napi karbantartással), akkor azt külön árajánlatban/ megállapodásban igényelheti.
 8. Webáruház átadása, a pályázat eredményének kihirdetését követően, a Támogatói szolgáltatáscsomag díjának beérkezését és a választott domain név le-vagy átregisztrálását követő 48 órán belül történik meg.
 9. Nyertes pályázat esetén, pályázó vállalja, hogy a támogatói szolgáltatáscsomag díját, a kiállított díjbekérő számla ellenében, 8 napon belül átutalja a megadott számlaszámra! Amennyiben ennek várhatóan nem tud eleget tenni, kérjük, ne nyújtsa be pályázatát!
Támogatás értéke: 383 950 000 forint
Nyertes pályázatok  száma: max. 500 db
A pályázat menete/tartalmi elemei:
 1.  Regisztrálás a webaruhazpalyazat.hu oldalon, a jelentkezési adatlap online kitöltésével.
 2. A beérkezett jelentkezőket minden esetben 48 órán belül telefonon felhivjuk, és egyeztetünk velük a beadott adatokkal kapcsolatban. Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikeres, megkezdjük a pályázat feldolgozását, és 48 órán belül kiértesítjük a pályázókat, az első kör eredményéről.
 3. Pozitív visszaigazolásunk esetén, az értesítő e-mailben megküldött „Következő lépés a webáruház felé” online adatlap hiánytalan kitöltésével, és 48 órán belüli visszaküldésével, pályázó jogosulttá válik a pályázata elbírálására.
 4. A „Következő lépés a webáruház felé” online adatlap beérkezését követő 48 órán belül értesítjük pályázót, a végleges döntésünkről, és/vagy az esetlegesen szükséges hiánypótlásokról/szükséges dokumentumokról. Hiánypótlások esetén, természetesen további 48-48 órával kitolódnak a válaszadási határidők.
 5. Amennyiben a pályázó pályázata sikeres volt, úgy a sikeres kiértesítéssel egy időben, megküldjük Támogatottnak a díjbekérő számlát, mely összeg átutalására 8 banki munkanap áll Támogatott rendelkezésére. Amennyiben ezen időpontig támogatott nem teljesíti fizetési kötelezettségét, úgy Támogató, azonnali hatállyal jogosult törölni a Támogatott számára már odaítélt pályázati támogatást.
 6. Sikeres, határidőben történő befizetés esetében, Támogató, a választott domain le-vagy átregisztrálását követő 48 órán belül aktiválja, és Támogatott rendelkezésére bocsájtja a pályázaton elnyert 1db webáruház szolgáltatáscsomagot.
A nyertes pályázatok kiválasztásnak szempontjai:
 1. A pályázatban kért információk megfelelősége.
 2. A cég innovációs képessége.
 3. A cég tevékenysége, és az értékesítendő termékek köre.
 4. A beadási határidők betartása, válasz kommunikációk megfelelősségének megítélése, a cég esetleges menedzsment tapasztalata.
A pályázaton elnyert támogatás átadásának menete: A sikeres pályázati eredmény kihirdetését követően, a Támogatói szolgáltatáscsomag díjának beérkezését, és a választott domain név le-vagy átregisztrálását követő 48 órán belül átadásra kerül az 1db komplett webáruházi szolgáltatáscsomag.

Elérhetőségeink:

Web: www.WebaruhazPalyazat.hu
E-mail: info@webaruhazpalyazat.hu
Skype: webaruhazpalyazat
Tel.: +36 70 671 90 75

Kapcsolattartó: A webaruhazpalyazat.hu ügyfélszolgálatának aktuális munkatársa

Beadási határidő: 2013. június 01.-től folyamatos, és visszavonásig érvényes.
A pályázatok elbírálása és döntés: A pályázaton minden szabályosan beérkező pályázat részt vesz. A pályázat befogadásáról telefonon értesítjük. Csak olyan pályázatokat tudunk elfogadni, melyek maradéktalanul megfelelnek a kiírtaknak mind formailag, mind tartalmukban. A hiányosan beérkezett pályázatokról figyelmeztető levelet küldünk, a hiányosságok pótlása az abban megadott időpontig lehetséges.
A nyertes pályázókat, folyamatos értesítjük ki az általuk megadott elérhetőségek egyikén.
Információ

A pályázata felől érdeklődhet az info@webaruhazpalyazat.hu e-mail címen, telefonon +36 70 671 90 75, vagy skype-on, a WebaruhazPalyazat skype néven.