palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat mozgáskorlátozott személyek kerekesszék támogatására

„Az utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza” 500 db mechanikus kerekesszék (szobai és utcai) adományt ajánlott fel a Szövetségnek, abból a célból, hogy a rászoruló súlyos mozgáskorlátozott személyeket támogassa. Ezért a Szövetség elnöksége az alábbi feltételekkel pályázatot ír ki. Pályázatot nyújthatnak be mozgáskorlátozott személyek, ezen személyek elhelyezésére szolgáló szociális intézmények, kórházak.


A Pályázaton történő részvétel feltételei:

  • a Pályázati lap kitöltése és határidőben történő benyújtása
  • a pályázat nyertese vállalja a támogatásként kapott eszköz – kerekes szék – Budapestről történő elszállítását.

A Pályázat benyújtásának határideje: 2011. augusztus 31.

A pályázaton történő részvétel egyesületi tagságtól független, az nem képez elbírálási szempontot.

A Pályáztató fenntartja azt a jogot, hogy amennyiben a nyertes pályázó a támogatás átadását követő 1 hónapon belül nem gondoskodik a megnyert eszköz elszállításáról, azt a soron következő nem nyertes pályázó részére felajánlhatja.

Pályázati lap beszerezhető a MEOSZ tagegyesületeiben, az internetről a www.meosz.hu honlapon, e-mailban kérhető a meosz@t-online.hu elektronikus levélcímről.

A benyújtott Pályázati lapokat a Szövetség elnöksége által kijelölt Bíráló Bizottság bírálja el. A nyertes pályázókat meghívjuk az ünnepélyes átadásra – melyre várhatóan 2011 októbere után kerül sor – és személyes megjelenésükre számítunk. A nem nyertes pályázókat levélben értesítjük.

Kérjük, hogy a Pályázók a kitöltött Pályázati lapokat a területileg illetékes MEOSZ tagegyesülettel véleményeztessék.

Letölthető dokomentumok:

Forrás: http://www.meosz.hu/