palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat művészeti alkotás készítésére

ars-sacra pályázatFelhívás művészeti alkotás készítésére a  Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói számára.

A pályázat témája: „A társadalom egészséges alapsejtje”

A feladat leírása: Egy mai fiatal művész milyennek szeretné látni és láttatni a boldog családot. Milyen családot szeretne …

Beadandó anyag: A pályázó bármilyen technikával készített művet beadhat, tetszőleges méretben és számban. A pályaművekről digitális fényképeket JPG vagy PDF formátumban kérünk, CD-n.

Díjazás

  • 1 helyezett: 150.000 Ft (bruttó)
  • 2.helyezett: 100.000 Ft (bruttó)
  • 3.helyezett: 50.000 Ft (bruttó)

A beérkezett pályaművek színvonalának függvényében a zsűri további díjakat is kiadhat.

Eredményhirdetés
2010. június 13-án, Pünkösd hétfőjén 11 órakor lesz a Karizmák ünnepén, a Kisboldogasszony Bazilika kertjében: 1029. Budapest II. Templomkert 1.
Az Ars Sacra Alapítvány sátrában. A díjakat Erdő Péter bíboros adja át.

Beadási határidő, hely
A pályázati anyagokat 2011. május 4-én, szerdán, 11-14 óráig lehet leadni az INCORONATA a Mátyás – templom kulturális központja székhelyén.

A zsűrizés 2011. május 6-án pénteken lesz.

Cím: 1014 Budapest, Országház u.14. I. emelet.

Érdeklődni lehet: 457-83- 90 telefonszámon.

Pályamunkák visszaadása
A pályamunkákat 2011 május 9 -én, hétfőn 10-12-ig adjuk vissza a fenti címen. A fenti időpontban el nem vitt munkák a továbbiakban telefonos (+36-1-214-08-58) egyeztetés után a XII. ker. Márvány u. 28 .sz. alatt vehetők át.
A nyertes munkákat Pünkösd hétfőn, a díjkiosztás napján a máriaremetei templomkertben kiállítjuk, szeptember 17-vel kezdődően a pályázati anyag legjobb darabjait pedig a Budapesti Építészeti Központban  – FUGA – 1052  Budapest, Petőfi Sándor utca 5.

Pályázati feltételek

A pályázaton részt vehetnek a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Moholy – Nagy Művészeti Egyetem hallgatói. Pályázni egyénileg vagy csoportosan lehet.
Egy pályázó több művet is benyújthat.
A pályázat nem jeligés, az alkotó nevét és a pályamű címét minden beadott dokumentumon fel kell tüntetni. A pályázat során felmerülő kérdéseket az  ars-sacra@ars-sacra.hu ímél címre kérjük elküldeni.

A zsűri tagjai
A bíráló bizottság világi és egyházi szakemberekből és az Ars Sacra Alapítvány tagjaiból áll.

Kiíró
Ars Sacra Alapítvány
a Szakrális Művészetek Hete programsorozat szervezője.

Forrás: www.ars-sacra.hu ; http://www.mke.hu