palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat nagycsaládos pályázók számára (Erzsébet-program 2015)

erzsebetprogramA  Magyar  Nemzeti  Üdülési  Alapítvány  az  Erzsébetprogram  keretében  –  az  egészség  megőrzéséhez  szükséges  aktív  kikapcsolódás elősegítése  érdekében  –  nagycsaládosok  számára  pályázatot  hirdet.

Kedvezményezettek köre:
Azon  belföldi  illetőségű  magánszemélyek,  akiknek  a  családjában  az  egy  főre  jutó rendszeres  havi  jövedelem  nem  haladja  meg  a  2015.  január  1-jén  érvényes minimálbér összegét,  továbbá  három  vagy  annál  több  –  20.  életévüket  a pályázat benyújtása  napján  be nem  töltött  –  gyermeket  nevelnek  saját  háztartásukban, akik után családi pótlékra jogosultak.
Az  elektronikus formában benyújtott adatlapon  egy pályázat keretében  kizárólag  egy család  pályázhat  és  részesülhet  az  Alapítvány  által  nyújtott  támogatásban.
Amennyiben  a  pályázatban  részt  vesz  a  pályázó  házastársa/élettársa  is,  az adatlapon fel kell tüntetni a házastárs/élettárs adatait is.

Elnyert támogatás esetén:

  • a  pályázó és a  közös háztartásban élő házastársa/élettársa,  valamint  a pályázat benyújtásakor  a  14.  életévét  már  betöltött  gyermeke  5000  Ft/fő  önerő befizetésével;
  • a  pályázat  benyújtásakor  a  pályázó  3-14  életév  közötti  gyermeke  2500  Ft/fő önerő befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési szolgáltatást.

Az üdülési szolgáltatás igénybevétele a családdal együtt üdülő,  3 év alatti  gyermek részére  térítésmentes,  de  a  pályázati  adatlapon  kötelező  megadni  a  3  év  alatti gyermek(ek)re vonatkozó adatokat is.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

A pályázat benyújtható: 2015. március 12. napján 24:00 óráig a www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető elektronikus pályázati adatlapkitöltésével

A(z) Nagycsaládos pályázatot az arra jogosult kedvezményezettek 2015. február 12. napjától kezdődően nyújthatják be!!!

Pályázati oldal elérhetősége: Pályázat nagycsaládos pályázók számára 2015.

Pályázatok beadása, tájékoztatás

Az alábbi elérhetőségeken az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatairól, az Erzsébet-tábor pályázatairól, a Tavaszi kirándulás, valamint az Őszi kirándulás pályázatokról kaphatnak felvilágosítást telefonon, e-mailben vagy személyesen. Munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetéről, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is.

Telefonos ügyintézés

A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat.
Telefon: 06 1 371 3242
E-mailes ügyintézés: E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu
Személyes ügyintézés

Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Iroda
Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 43., bejárat a Vörösmarty utca felől

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8.00 – 14.00 óráig
Szerda: 12.00 – 18.00 óráig
Péntek: 8.00 – 12.00 óráig

Információs pontok országszerte

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is technikai háttér biztosításával segíti az Erzsébet-program pályázóit annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a pályázatok beadása.

Az Alapítvány négy országos hálózattal – az ifjúsági információs és tanácsadó irodákat tömörítő Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetségével, az Integrált Közösségi Szolgáltató Tereket koordináló Nemzeti Agrár szaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézettel, az eMagyarország Program végrehajtójával, a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézettel, valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (melynek irodái kizárólag a nagycsaládosok számára nyújtanak segítséget) – kötött megállapodást a pályázatok elektronikus benyújtásának elősegítése érdekében. E szervezetek irodáiban az érdeklődők a jelentkezéshez minden segítséget megkapnak: internetkapcsolatot biztosítanak számukra, segítenek az űrlapok kitöltésében, e-mail cím létrehozásában, vagy akár a szállás foglalásban.

Az ország területén több mint 1000 segítő iroda áll a pályázók rendelkezésére, amelyek elérhetőségéről az Erzsébet-program Pályázatok oldalán, a Hasznos tudnivalók rovat Együttműködés szervezetekkel pontjában tájékozódhatnak az érdeklődők, illetve a telefonos ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást számukra a 06 1 371 3242-es telefonszámon, munkanapokon 8 és 16 óra között.