palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat nyugdíjasok számára kedvezményes fürdőbelépőkre (Erzsébet-program 2015)

erzsebetprogramA Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébetprogram keretében meghirdetve ‒ a regenerációhoz szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – nyugdíjas pályázók fürdőbelépőjének támogatására pályázatot hirdet.  A támogatásban részesített pályázók a megadott fürdőszolgáltatók köréből választva válnak belépésre jogosulttá legalább 5 alkalommal az adott fürdőhelyszínen.

Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres, havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 000 Ft-ot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik. Az elektronikus formában benyújtott adatlapon egy pályázat keretében kizárólag egy személy pályázhat, és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.

Azon pályázó, aki a Pályázat nyugdíjas pályázók számára 2015 pályázati felhívásra 2015-ben pályázatot nyújt be, jelen kiírás keretében már nem részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:
A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított, 2014. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás, amelyet a nyugdíjas 2014. januárjában már kézhez kapott.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 2500 Ft önerő befizetésével veheti igénybe a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető, valamint jelen pályázati felhívásban rögzített fürdőszolgáltatók meghatározott szolgáltatásait a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével.
Azon pályázók, akik korábban az Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és rendelkeznek Erzsébet Kártyával, a már megküldött Kártya segítségével vehetik igénybe a fürdőszolgáltatást.

A pályázat benyújtható: 2015. február 9. napjáig a www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető elektronikus pályázati adatlap kitöltésével.

A pályázati oldal elérhetősége, letölthető dokumentumok

Kedvezményes fürdőbelépők nyugdíjas pályázók számára 2015.

Pályázatok beadása, tájékoztatás

Az alábbi elérhetőségeken az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatairól, az Erzsébet-tábor pályázatairól, a Tavaszi kirándulás, valamint az Őszi kirándulás pályázatokról kaphatnak felvilágosítást telefonon, e-mailben vagy személyesen. Munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetéről, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is.

Telefonos ügyintézés

A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat.
Telefon: 06 1 371 3242
E-mailes ügyintézés: E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu
Személyes ügyintézés

Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Iroda
Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 43., bejárat a Vörösmarty utca felől
Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8.00 – 14.00 óráig
Szerda: 12.00 – 18.00 óráig
Péntek: 8.00 – 12.00 óráig

Információs pontok országszerte

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is technikai háttér biztosításával segíti az Erzsébet-program pályázóit annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a pályázatok beadása.

Az Alapítvány négy országos hálózattal – az ifjúsági információs és tanácsadó irodákat tömörítő Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetségével, az Integrált Közösségi Szolgáltató Tereket koordináló Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézettel, az eMagyarország Program végrehajtójával, a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézettel, valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (melynek irodái kizárólag a nagycsaládosok számára nyújtanak segítséget) – kötött megállapodást a pályázatok elektronikus benyújtásának elősegítése érdekében. E szervezetek irodáiban az érdeklődők a jelentkezéshez minden segítséget megkapnak: internetkapcsolatot biztosítanak számukra, segítenek az űrlapok kitöltésében, e-mail cím létrehozásában, vagy akár a szállásfoglalásban.

Az ország területén több mint 1000 segítő iroda áll a pályázók rendelkezésére, amelyek elérhetőségéről az Erzsébet-program Pályázatok oldalán, a Hasznos tudnivalók rovat Együttműködés szervezetekkel pontjában tájékozódhatnak az érdeklődők, illetve a telefonos ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást számukra a 06 1 371 3242-es telefonszámon, munkanapokon 8 és 16 óra között.