palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Nonprofit szervezetek számára

A CompLex Kiadó Kft. pályázatot hirdet nonprofit szervezetek számára. A pályázat célja tíz nonprofit szervezetet egy-egy Nonprofit JAB előfizetéshez juttatni és ennek keretében számukra jogi tartalmakat szolgáltatni.


Pályázhat bármely bejegyzett, a bírósági nyilvántartásban szereplő társadalmi szervezet. A pályázó jogosultságát a bírálóbizottság a nyilvántartás alapján ellenőrzi.

A pályázatnak meg kell felelnie a pályázati kiírás formai és tartalmi követelményeinek, amelyet a kiírás 3. pontja ismertet.

A formailag megfelelő pályázatokat a CompLex Kiadó Kft. munkatársaiból álló bíráló bizottság véleményezi, értékeli és dönt a nyertes pályázatokról. Az első 10 díjazott számára a CompLex Kiadó 1 évig biztosítja a Nonprofit Jogi Adatbank szolgáltatást.

A pályázat beérkezésének határideje: 2011. október 31.

A pályázatok benyújthatók elektronikus úton a nonprofitjab@complex.hu címre küldött e-mail mellékleteként, vagy az alábbi webes űrlap útján. Postai úton a CompLex Kiadó Kft., 1518 Budapest, Pf. 101. címre várjuk a pályázatokat. A borítékon kérjük feltüntetni a következőt: „Nonprofit JAB pályázat”

A pályázattal kapcsolatosan további információ a CompLex Kiadó ügyfélszolgálatán kapható.

Elérhetőségeink:
Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.
Telefonon: +36 (40) 464-565, +36 (1) 464-5656
e-mailben: nonprofitjab@complex.hu

A pályázatok elbírálásának határideje: 2011. november 15.

Bővebben, adatlap: http://www.complex.hu/nonprofitjab