palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat ösztöndíjas fotográfusképzésre

A Szellemkép Alapítvány pályázatot hirdet ösztöndíjas fotográfusképzésre. A pályázaton két módon is indulhatnak a jelentkezők:

1. A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió beküldése, illetve elbeszélgetésen való részvétel. 

A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50%-os tandíjtámogatását a Szellemkép Szabadiskola szeptemberében induló fotográfus képzésére, amelyet legfeljebb 4 személynek ítél oda az alapítvány.

2. Az ösztöndíj elnyerésére lehetőség van nem csak egyszeri az ösztöndíj-konzultációval egybekötött elbeszélgetés során, hanem az alkotótábori részvétel szakmai teljesítménye alapján is. 

A Szellemkép Alapítvány XIX. fotográfus táborában résztvevők között az első három legjobban és legaktívabban teljesítő hallgató szintén ösztöndíjasként kezdheti meg ősszel a Szellemkép Szabadiskola fotográfus képzését.

A táborba való jelentkezés határideje: július 30.
A táborról és a jelentkezésről részletek itt: http://www.szellemkep.hu/tabor

A pályázat beküldésének határideje: 2013. szeptember 20. 
A kiértékelés és elbeszélgetés időpontja: 2013. szeptember 27. péntek, 16 óra
A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk:  szellemkep.palyazat@gmail.com
(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2013)

A jelentkezők képeiket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban várjuk. (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el). A portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján legyen jól felmérhető a szakmai felkészültség, a műfaji preferencia és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.
A munkákat értékelik: Molnár Zoltán fotográfus; Pályi Zsófia fotográfus; Fejér János fotográfus, az iskola tanárai,  Fuchs Lehel fotográfus, operatőr a Szellemkép Szabadiskola művészeti vezetője.

Link: Pályázat ösztöndíjas fotográfusképzésre