palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat sportegyesületek eszközbeszerzésének, működésének támogatására

A HISZEK Benned Sport Program célja az egészséges életmódra nevelés, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségek feltárása a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítése az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében.

A HISZEK Benned Sport Program II, alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, létesítmény-használat, sporteszköz beszerzések, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

Az igényelhető támogatás mértéke legalább 500.000 Ft, legfeljebb 4.000.000 Ft

A HISZEK Benned Sport Program II. alprogram VII. ütemének programkiírása és jelentkezési adatlapja a lenti linken letölthető.

A benyújtandó elektronikus adatlap a programkiírásban található. 

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 22. hétfő