palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat spot / reklám film elkészítésére

kurfliA Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet 10 civil szervezet számára kedvezményes spot / reklám film elkészítésére.

A Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület több éve foglalkozik filmkészítéssel, hol saját maga részére, hol iskolai feladat keretében hol pedig megrendelésre. Ebben a gyorsan változó világban egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetniük a civil szervezeteknek is arra, hogy minél hatékonyabb módszerekkel hívják fel magukra a figyelmet, érjék el közönségüket. Az internet világában az egyik legcélravezetőbb eszköz egy rövid kampány- vagy reklámfilm lehet. Azonban egy ilyen film/videó elkészítése nagyon költséges, nem mindenki számára elérhető módszer. Ehhez igyekszünk most Egyesületünkkel teljes körű segítséget nyújtani. Egyesületünkkel 10 civil szervet számára tudunk kedvezményes áron, 360.000 Ft összegért spot filmet készíteni.

Civil segítség, civileknek!

Jelentkezés: 2013. december 20-tól – 2014. január 31. éjfélig a pályázati adatlap visszaküldésével a vilagcsucsok@gmail.com címen. A levél tárgyában tüntessék fel a „civilspot” jeligét.

Bővebb információ: 
www.vilagcsucsok.hu/civilspot
vilagcsucsok@gmail.com
Szalga Boglárka Tel.: 0670 614 8107

Kampányfilm, bemutatkozó videó, társadalmi célú reklám készítése, kedvezményes áron kizárólag civil szervezeteknek, aki munkájukkal hasznos és értékes társadalmi tevékenységet végeznek!

A kedvezményt bármely olyan civil szervezet igénybe veheti, aki non-profit alapon, valamilyen társadalmi feladatot lát el.
Pl.

  • egyesület
  • alapítvány
  • kör
  • szerveződés
  • Budapesti és vidéki szervezetek egyaránt

A pályázat benyújtási határidejét követően a pályázatok elbírálása során figyelembe vesszük, hogy a szervezetnek volt-e már lehetősége hasonló célú filmet készíteni/készíttetni, valamint azt, hogy a szervezet céljait hogyan tudja elősegíteni az elkészülő videospot, az mennyire tudja tükrözni a szervezet identitását, tevékenységét. Nem áll módunkban semmilyen (vallási, szexuális vagy etnikai alapú) kirekesztő anyagot, továbbá párpolitikát hirdető filmet készíteni.

A 10 kiválasztott szervezettel az elbírálást követően azonnal felvesszük a kapcsolatot, ezt követően a videospotok április végéig készülnek el.

A videospotok elkészítésének kedvezményes ára 360.000,-, azaz háromszázhatvanezer Forint. Az ár tartalmazza a forgatókönyv teljes kidolgozását (igény szerint együttműködve a pályázó szervezettel), technikai feltételek biztosítását, a film gyártását (forgatás, világosítás, vágás, stáb költségei), és ezen kívül a film teljes körű gondozását, adott szervezet igényeihez igazítva.

A spot elkészítése után azt a szervezet készen kézhez kapja az előre megállapodott formátumokban (DVD, h264, AVI) formátumban. Az elkészült spot filmek a civil szervezetek számára szabadon felhasználhatóak.

A meghirdetett ár olyan extra kívánságok esetén módosulhat, melyek az alapszolgáltatáson kívül esnek pl.: külföldi forgatási helyszín választása, esetenként színészi tiszteletdíj, CGI technika, stb.

Letölthető dokumentum

pályázati adatlap

Jelentkezés a kitöltött pályázati adatlap visszaküldésével, melyet a vilagcsucsok@gmail.com e-mail címre várunk.

Kérjük, hogy az e-mail tárgyában szerepeljen a „civilspot” megjelölés.

A pályázati adatlapokat 2014. január 31. éjfélig tudjuk elfogadni, a pályázatok kiértékelése után az eredményhirdetésre február 17-én kerül sor. Az elbírálás után a kiválasztott 10 szervezettel telefonon vesszük fel a kapcsolatot. Azokat a szervezeteket, akiknek pályamunkája nem került kiválasztásra, e-mail-ben tájékoztatjuk.