palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat személyiség- és közösségfejlesztésre

nagyitó pályázatPályázat – 2011. tavasz Személyiség- és közösségfejlesztés 14-18 éveseknek. Célunk, hogy a középiskolás korosztályt érdeklő, de az iskolai oktatásban kellő hangsúlyt nem kapó témák feldolgozásán keresztül fejlesszük a résztvevők személyiségét és közösségét.

Főképp kiscsoportos foglalkozásokat és különböző játékos gyakorlatokat alkalmazunk. Programjaink bentlakásos rendszerűek, péntek délutántól vasárnap délutánig tartanak. Ez egy intenzív együttlét, amely során új oldalukról ismerhetik meg egymást a résztvevők, az osztálykirándulásoknál strukturáltabb formában.

Képzéseinket igényesen kialakított, nyugodt légkörű, képzési- és konferencia központban tartjuk – Megbékélés Háza (Berekfürdő). A szállás helyszínén teljes ellátást biztosítunk.

A pályázó csoportoknak (25 – 35 fő) ebben a félévben 5 időpontot és 8 témát kínálunk fel, amelyek közül a jelentkezők választhatnak. Egy pályázó egy témára és maximum három időpontra jelentkezhet.

Választható témák: önismeret, kommunikáció, szenvedélybetegségek, társ-suli (szerelem-párkapcsolat), tolerancia, pályaorientáció, esztétika, közösségfejlesztés

Választható időpontok: 2011. március 11-13, március 25-27, április 8-10, április 29 – május 1, valamint május 13-15.

Pályázni a http://www.nagyito.hu honlapon található 2011 tavaszi űrlapon lehetséges

A pályázatokat kérjük postán és e-mailen is elküldeni 2011. január 25-ig!

A pályázat eredményéről 2011. február 20-ig, minden pályázót írásban értesítünk.

Elbíráláskor előnyt élveznek:

  • a teljes létszámú osztályok/közösségek – osztályfőnöki/közösségvezetői kísérettel,
  • diákönkormányzatok – DÖK- segítő-tanári kísérettel

A nyertes csoportokat a képzések előtt 2-4 héttel személyesen is felkeressük, hogy kölcsönösen megismerkedjünk és felmérjük a témával kapcsolatos igényeket, valamint ismertessük a képzési tudnivalókat.

Cím: Nagyító Alapítvány, 6722 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 29. (nagyito@nagyito.hu)

Forrás: http://www.nagyito.hu/