palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Szabadság téri interaktív szökőkút elnevezésére

belvarosBelváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a Szabadság téren található interaktív szökőkút elnevezésére.

A pályázat célja: a Szabadság téren található új, interaktív szökőkút elnevezése. Az V. kerületi Önkormányzat a Szabadság tér rekonstrukciójának utolsó ütemeként, a tér déli részén kialakított egy ú.n. interaktív szökőkutat. A 2010 tavaszán a Belvárosnak átadott szökőkutat – a tapasztalatok szerint – a lakosság és a városrészbe látogatók is egyaránt
megszerették. A pályázattal az Önkormányzat célja az, hogy a mostanra a Szabadság tér és a Belváros látványosságává fejlődő szökőkút számára egy szerethető, jelképes elnevezést találjon.

A pályázat jellege: nyílt, egyfordulós, jeligés
Pályázhat: magánszemélyek, civil szervezetek
A pályázatnak benyújtásának módja: a pályázatot adatlapon kell benyújtani, mely igényelhető az Önkormányzat Főépítészi Irodáján, illetőleg letölthető az Önkormányzat honlapjáról (www.belvaros-lipotvaros.hu).

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  1. az olvashatóan és pontosan kitöltött PÁLYÁZATI ADATLAPOT
  2. és a PÁLYÁZÓ ADATAI című lapot

Kérjük, hogy a kitöltött pályázó adatai című lapot tegyék egy borítékba, zárják le, majd a lezárt borítékra írják rá a választott jeligét, valamint a következő szöveget: „Szabadság téri szökőkút névadó pályázat”. A pályázó adatait tartalmazó zárt borítékot a kitöltött pályázati adatlappal együtt egy másik borítékba tegyék be. Kérjük erre a borítékra is írják rá: „Szabadság téri szökőkút névadó pályázat”.
Érvénytelen az a pályázat, mely ezen kritériumnak nem felel meg, valamint ami határidőn túl érkezik.

A pályázat leadásának helye, határideje: a pályázatot zárt, „Szabadság téri szökőkút névadó pályázat” szöveggel ellátott borítékban Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Főépítészi Irodájára küldhetik be postán (levelezési cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 4.), illetve adhatják le személyesen a Főépítész Iroda 1051 Budapest, Erzsébet tér 5. szám alatti helyiségében, 2011. március 14-én (hétfőn), du. 16.00 óráig. Postai beküldés esetén a pályázatot legkésőbb 2011. március 14-én 24:00 óráig kell feladni.

A pályázat értékelése: szakmai zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat, majd javaslatot tesz a Képviselő-testületnek.
A pályázat elbírálása: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011 áprilisában megtartásra kerülő nyílt ülésén.

Az elbírálás határideje:
a Képviselő-testület 2011. áprilisi testületi ülésén.
Eredményhirdetés: a Képviselő-testület 2011. áprilisi testületi ülésén, illetve az V. kerületi Önkormányzat honlapján (www.belvaros-lipotvaros.hu). A nyertes pályázót az Önkormányzat levélben is értesíti.

További információ kérhető személyesen vagy telefonon:
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Főépítészi Iroda
Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 5.
Ügyfélfogadás: H-CS 9.00-16.00-ig, P 9.00-1200-ig
Telefon: 06-1-872-7274, 06-1-872-7276

Letölthető dokumentumok
Pályázati adatlap
Pályázati felhívás

Forrás: http://www.belvaros-lipotvaros.hu/