palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Universal Channel író pályázat

universal channel pályázatÍró pályázat a Universal Channel-en. Testvérek – kötetlen formában és stílusban. Aki szeret írni, és szereti a Testvérek című sorozatot, mely november 21-én magyarországi premier keretében mutatta be a II. évadot, most megcsillogtathatja tudását. A Universal Channel író pályázatot hirdet.

November 21-én, vasárnap 22 órakor magyarországi premierrel indult útjára a Testvérek II. évada. A Calista Flockhart, Sally Field, Rob Lowe és további ismert színészek által fémjelzett sorozat egy amerikai család mindennapjait követi nyomon. A testvérek életét nap, mint nap örömök és bánatok, sikerélmények és kudarcok tarkítják, úgy, ahogy bárki másét, és miközben láthatjuk, hogyan próbálnak olyan tökéletessé válni, mint szüleik, számos társadalmi problémára is rálátást kapunk.

A Universal Channel versenyt hirdet azon Testvérek rajongó és írói vénával rendelkező nézői között, akik kedvet éreznek megmérettetni magukat. A csatorna december 10-ig olyan „pályaműveket” vár, melyek maximum 2 000 karakterben, kötetlen formában és stílusban mutatják be a sorozatot.

Az írásokat a csatorna képviselői bírálják el, a nyertes munka a Universal Channel facebook oldalára és a www.sorozatguru.info weboldalra kerül fel. A további hét legjobb munkából hetente egy szintén megjelenik majd a csatorna facebook oldalán.

A pályázatokat a csatorna az info@universalchannel.hu email címre várja.

A sorozat vasárnaponként 21:00 órától látható a Universal Channel műsorán.

A Universal Networks International:

Az NBC Universal-hoz tartozó Universal Networks International egyike a világ vezető szórakoztatóipari hálózatainak, mely minőségi tartalmat kínál Európán, a Közel- Keleten, Afrikán és Latin-Amerikán át egészen Ázsiának – 150 országban, több, mint 243 millió nézőhöz jut el. A portfólióból öt csatorna kiemelkedik: a Syfy Universal, a DIVA Universal, a Studio Universal, a Universal Channel és a 13th Street Universal, melyek szórakoztató élmények sokaságát vonultatják fel a helyi közönségnek.

A Universal Networks International működteti a Movies 24-t is, a (nem Egyesült Államok-beli) Hallmark Channelt, és részesedése van a KidsCo vegyesvállalatban is.

A Universal Networks International az NBC Universal részeként a világ egyik vezető média- és szórakoztatóipari vállalata – az egész világon jelenlévő cégei révén hírszolgáltatással, ismeretterjesztéssel és szórakoztatással foglalkozik.

Az NBC Universal tulajdonában találhatóak különböző hírszolgáltató és szórakoztató csatornák, vezető filmgyártó vállalatok, jelentős televíziós produkciók és világhírű élményparkok is. Az NBC Universal 80%-ban a General Electric, 20%-ban a Vivendi tulajdona.

A Universal Channel-ről:

A világ legkedveltebb, és legtöbbet vitatott show-ival, és filmjeivel a Universal Channel többet nyújt az egyszerű tv-nézésnél, a szórakozás élményét. Karakter-vezérelt sorozatok, átütő személyiségek izgalmas cselekményekkel, a csatorna szíve a SZENZÁCIÓ.  Magához láncol, megráz és magával ragad- mert a Universal szórakoztat.

További információk:

Universal Networks Sajtókapcsolatok

Bender Krisztina

06 1 887 8359

nbc_uni_sajto@vizio.hu

Rappai Virág

06 1 887 8358

nbc_uni_sajto@vizio.hu

www.universalchannel.hu

Elektronikus Universal Channel Sajtóközlemények

Universal Channel, már a Facebook-on! Csatlakozzon !