palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Szociopoly című társasjáték és színházi társasjáték játszására

Az OSI Kultúra 2017 Pályázat egyik nyerteseként a Gyerekesély Egyesület pályázatot hirdet, a nagy sikerű Szociopoly című társasjáték és színházi társasjáték játszására, amely a magyarországi mélyszegénység témáját körüljáró érzékenyítő játék.

Az OSI támogatásának köszönhetően újra lehetőségünk van Szociopoly előadásokat játszani ingyenesen, budapesti középiskolásoknak.

A program elemei:

  • Szociopoly – előadás, interaktív színházi társasjáték (iskolai helyszínen, 3 tanóra, kb 150 perc)
  • feldolgozó beszélgetés a résztvevő diákokkal – egy másik alkalommal (1 tanóra, 45 perc)
  • Szociopoly – az eredeti asztali társasjáték lejátszása pedagógusokkal, és ehhez kapcsolódóan módszertani képzés, aminek segítségével a társasjátékot a résztvevő tanárok tudják majd játszani további diákokkal (120 perc)
  • 1 db Szociopoly társasjátékot biztosítunk az iskolának, amelyet a módszertani képzés után otthagyunk az Önök számára, ezáltal a játék az eszközök és a szükséges ismeretanyag birtokában szabadon játszható a későbbiekben

A programban való részvételre budapesti középiskolák jelentkezhetnek.

Iskolánként 1 előadás megtartására lehet pályázni.

Korhatár: 16+

Egy előadáson ideális esetben egy 30 fő körüli osztály vesz részt, de a nézőszám előadásonként MAXIMUM 50 főre emelhető. A pedagógusoknak szóló játékon és módszertani képzésen 3-5 pedagógus kolléga részvételét várjuk.

Az előadásokra és a program többi elemére 2018 februárja és júniusa közötti időszakban kerülhet sor, egyeztetés szerint.

A program végén rövid írásos visszajelzést, értékelést várunk a programot végigkísérő pedagógusoktól.

Jelentkezni a mellékelt adatlap kitöltésével lehet.

Ezeket, kérjük, a trifonovdora@gmail.com címre küldjék el, 2018. január 26-ig.