palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat tanuszodák üzemeltetésére és úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátására

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója ajánlattételi felhívása „A Radnóti Miklós utcai és Nővér utcai tanuszodák bérlése és üzemeletetése, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban” tárgyban.

Az ajánlatkérés tárgya

  • 1. rész: Radnóti Miklós utcai tanuszoda (1136 Budapest, Radnóti Miklós u. 35.)
  • 2. rész: Nővér utcai tanuszoda (1131 Budapest, Nővér u. 15-17.)

A nyertes Ajánlattevő bérbe veszi a tanuszodát és ellátja annak üzemeltetését, valamint elvégzi az úszómesteri, továbbá a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatokat.

Bérleti díj
Ajánlattevőnek a nettó havi bérleti díjra kell ajánlatot tennie, amely nem lehet kevesebb havi nettó 500.000,- Ft-nál.
Ajánlattevőnek a bérleti díjat úgy kell meghatároznia, hogy az tartalmazza az üzemeltetéssel kapcsolatos költségeket is.

Vállalkozási díj
Ajánlatkérő a vállalkozási díj összegét a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által az úszásoktatás finanszírozására a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatnak nyújtott 5.400 Ft/csoport/tanóra + ÁFA hozzájárulás összegében maximalizálja. Az ennél magasabb ajánlat érvénytelen!

Letölthető dokumentum

uszoda_20171

Az ajánlattételi határidő: 2016. december 09. (péntek) 09.00 óra

Hasznos oldalak
Medencefedés kedvezményes áron