palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat új táncprodukciók megvalósítására

Az Előadó-művészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti szakmai színvonalú zenei, táncművészeti és színházi tervek megvalósításának támogatására. A pályázat célja: új táncprodukciók megvalósítása.
Pályázók köre: hivatásos, független, alternatív művészek, művészeti együttesek (nem önálló jogi személy esetében, annak fenntartója) (amennyiben a magánszemély pályázó egyéni vállalkozó is egyben, úgy pénzügyi lebonyolító igénybevétele nem lehetséges)
A pályázati cél megvalósításának időtartama: Pályázni a 2013. április 1. – 2014. augusztus 31. között megvalósuló programokra lehet.
Nevezési díj összege/mértéke: A pályázó nevezési díj címen az igényelt támogatás 1%-át, amely magába foglalja a 27%-os áfát is, illetve 500.000,- Ft vagy annál kisebb összegű igényelt támogatás esetén 5.000,- Ft-ot, amely magába foglalja a 27%-os áfát is köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg. Figyelem! Pályázni csak a nevezési díj egyidejű befizetésével lehet!
A pályázathoz csatolni kell a nevezési díj befizetését igazoló bizonylat másolatát!
Tervezett keretösszeg: 70.000.000 Ft
Igényelhető támogatás: maximum 4.000.000,- Ft
Kötelező saját forrás mértéke: A pályázó részére a kötelező saját forrás biztosítását és igazolását a Kollégium nem írja elő.
Altéma kódszáma: 3154
Letölthető dokumentum 
Benyújtási határidő: 2013. március 14-én, éjfélig