palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályzat a jásdi öltöztethető Szűz Mária-szobor ruhatervezésére

Pályázat a jásdi öltöztethető Szűz Mária-szobor ruhatervezésére. Pályázni a szakrális hagyományokat tisztelő, innovatív, friss látásmóddal megközelített digitális dizájntervekkel (a megadott, mellékelt „szabásminta” beadásával) lehet.

A pályázat középpontjában a jásdi öltöztethető Szűz Mária-szobor áll. Olyan ruhatervek pályaműveit várják, amelyek, miközben a szakrális hagyományokat tisztelik, innovatív, friss látásmóddal közelítik meg a több száz éves hagyományt. Esetlegesen meg is jelenítik a jásdi kötődést, a környékre jellemző sajátosságokból inspirálódik.
Pályázni digitális dizájntervekkel (a megadott, mellékelt „szabásminta” beadásával) lehet, amelyeket a szakralis.jasdimentum.veb2023@gmail.com e-mail címre kell beküldeni.

A PÁLYÁZÓK KÖRE:
A pályázatra elsősorban művészeti iskolák, felsőoktatási intézmények művészeti képzésein hallgató diákjait, grafikusok és tervezőgrafikusok pályaműveit várják.

Letölthető dokumentum
https://www.bodzahazjasd.hu/palyazatok

PÁLYAMŰVEK BEKÜLDÉSE:
A pályamunkákat elektronikus formában saját e-mail fiókról várjuk: szakralis.jasdimentum.veb2023@gmail.com e-mail címre, 2023. október 31., kedd éjfélig.

DÍJAZÁS:
Fődíj: 100.000 Ft
Közönségdíj: 50.000 Ft

ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÓ:
A nyertes pályázatok díjátadójára 2023. november (dátum pontosítás alatt) a Bodzaház és Tájház Látogatóközpont Galéria termében kerül sor.