palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pannon állomáspályázat

pannon pályázatA Pannon pályázatot hirdet mindazok részére, akik hosszú távú, biztos, erőfeszítést nem igénylő jövedelemhez, bevételhez kívánnak jutni. A Pannon jelenleg is üzemelő állomásai számára keres új helyszíneket, hogy gazdaságosabban, olcsóbban tudja üzemeltetni a hálózatát, amely segítségével továbbra is versenyképes árú szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek.

A mellékelt térképen az országos szinten kiváltásra kijelölt állomások találhatóak. A térkép a tárgyalások függvényében folyamatosan frissül.

A pályázat benyújtásának folyamata

Az oldalon megtalálható letölthető .pdf formátumban az ajánlatkérési dokumentáció és .xls formátumban az ajánlatadási adatlap. A kitöltött táblázatot email-ben kérjük elküldeni az allomaspalyazat@pannon.hu címre.

Használati útmutató a térképhez:

  • A térképen az egérmutatót az adott Pannon állomást jelképező szimbólum fölé helyezve megjelenik az állomás azonosító jele, címe.
  • Ajánlatokat a kiválasztott szimbólumra rákattintva megjelenő körön belül elhelyezkedő ingatlanokra vonatkozóan várunk.
  • Szintén megjelenik a kattintáskor szövegbuborékban a Pannon állomás azonosítója és az állomás címe. A szövegbuborék bezárása a jobb felső sarkában található X-re kattintással történik.
  • Egyidejűleg több állomás is kereshető, és a megjelenő körök a térkép átméretezésekor, illetve mozgatásakor is megmaradnak. A kör kikapcsolása az adott állomási szimbólumra történő újbóli rákattintással történik.

Szintén itt található néhány fénykép, mely segítséget adhat elképzelni, hogy milyenek is az ingatlanok tetején üzemelő Pannon távközlési állomások.

Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is együttműködő üzleti partnereink között köszönthetjük!

A témához kapcsolódó sajtóközleményeinket itt és itt találja.

Forrás: http://www.pannon.hu